Susținător surpriză pentru moțiunea anunțată de PNL

Deputatul PDL Elena Udrea a anunțat, miercuri, cu privire la moţiunea de cenzură anunţată de PNL, că PMP va susţine o moţiune împotriva Guvernului Ponta, indiferent de cine o va propune, precizând însă că doreşte consultări în cadrul Opoziţiei asupra textului acesteia.

"Am spus şi repetăm că vom susţine o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta, indiferent cine o va propune. Reiterăm însă solicitarea de a avea consultări în cadrul Opoziţiei pe marginea textului acestei moţiuni. Vrem să semnăm în cunoştinţă de cauză un document care va avea efectul scontat", a declarat Elena Udrea, citată de Mediafax.

Vezi și: Udrea vrea duel cu Ponta și “socrul național”: De acum trebuie să se lupte cu mine

Ea a precizat că PMP vrea să ştie la care parte a guvernării USL se referă moţiunea liberalilor.

"Vrem, de pildă, să ştim la care parte a guvernării USL se referă moţiunea PNL, câtă vreme liberalii sunt plecaţi de numai două luni de la guvernare. Vrem să ne asigurăm că moţiunea sancţionează abuzurile grave şi că are cuprinse cele mai mari dovezi de incompetenţă pe care guvernarea Ponta le-a dat până acum", a continuat deputatul.

PNL pregătește moțiunea de cenzură

Vicepreşedintele PNL, Eugen Nicolăescu, a anunțat, miercuri, că liberalii au finalizat textul moţiunii de cenzură, care are trei capitole. El a precizat că textul moţiunii de cenzură va fi prezentat începând cu 5 mai tuturor partidelor parlamentare, pentru adeziune şi semnare, iar în săptămâna 12-18 mai va fi depusă în Legislativ pentru prezentare, estimând că dezbaterea şi votul vor avea loc în săptămâna dinaintea alegerilor europarlamentare.

Eugen Nicolăescu a menționat că moţiunea de cenzură propusă de PNL cuprinde trei teme principale, legate de mediul de afaceri şi situaţia economică, proprietatea şi dezvoltarea zonei rurale şi cea privind corupţia şi sistemul judiciar.

Citește și: Ponta arată greșeala strategică a lui Antonescu. Cum va acționa la prezidențiale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel