Surpriză la Hollywood: Ce a anunțat regizorul trilogiei "Matrix"

Regizorul de film și creator al trilogiei 'Matrix', Andy Wachowski, a anunțat că este transsexual într-un comunicat publicat prin intermediul Windy City Media, un mijloc de informare specializat în teme ale comunității LGBT (lesbiene, gay, bisexuali și transsexuali) din Chicago, relatează EFE.

"Prin urmare sunt transsexual", a explicat Lilly Wachowski, noul său nume, într-un extins și exhaustiv comunicat în care detaliază motivele anunțului său, scrie Agerpres.

Lilly Wachoski, 48 de ani, îi urmează astfel pașii surorii și partenerei sale de creație Lana, 50 de ani, care a dezvăluit în urmă cu câțiva ani că este transsexual. Într-un comunicat, Wachowski a subliniat că a făcut anunțul de teamă ca presa să nu-i dezvăluie povestea.

Ea a asigurat că se simte fericită și că are sprijinul familei și mijloacele pentru a-și permite medici și terapeuți. "Adevărul este că mă aflu într-o perioadă de tranziție și voi continua să fiu întreaga mea viață", a spus Lilly Wachoski.

În filmografia surorilor Lilly și Lana Wachowski se află populara trilogie de science-fiction "Matrix", 'Matrix Reloaded' și 'Matrix Revolutions', alături de filmele 'Speed Racer', 'Cloud Atlas' și de serialul 'Sense8'.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel