Suporterii lui Dinamo au strâns 50.000 de euro pentru plata salariilor jucătorilor

Suporterii echipei Dinamo au strâns 50.000 de euro, prin programul DDB, sumă cu care intenţionează să împrumute clubul pentru plata salariilor fotbaliştilor, se arată într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a fanilor.

"Suntem oameni ai acţiunilor, ai faptelor. Trecem dincolo de vorbe. După plata licenţei de către suporteri, prin Programul DDB, suntem gata să oferim alţi 50.000 de euro, care s-au strâns în ultima săptămână, pentru plata salariilor jucătorilor. Suma aceasta se adaugă celorlalte două tranşe deja transferate către club, 200.000 euro şi 150.000 euro. Membrii DDB vor primi prin email invitaţia de a vota această propunere. Nu putem lăsa echipa la greu. Banii cu care ajutăm clubul nu se pierd şi nu sunt puşi într-un sac fără fund", precizează sursa citată.

Fanii precizează că sumele strânse sunt vărsate în contul clubului FC Dinamo sub formă de împrumut, asigurându-se ulterior că banii ajung la jucători. Conform contractelor de împrumut cu clubul, dacă sumele nu se întorc în Programul DDB la data scadentă, acestea se transformă în acţiuni, în felul acesta suporterii putând ajunge să deţină 20% din clubul Dinamo, citează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel