"Suma aceea am trecut-o la pierderi". Cătălin Botezatu, despre datoria pe care a avut-o la Cristina Bâtlan: Toată lumea mergea la ea

Sursa colaj foto: Facebook Catalin Botezau / Cristina Batlan
Sursa colaj foto: Facebook Catalin Botezau / Cristina Batlan

Cătălin Botezatu a vorbit, pentru prima dată, despre datoria pe care a avut-o la Cristina Bâtlan de la "Imperiul Leilor". 

Invitată, recent, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV, afacerista a vorbit despre faptul că i-a dat creatorului de modă țesături în valoare de 5.000 de euro.

"Este vorba de începuturile mele ca și designer. Atunci când lucram cu altcineva și, într-adevăr, s-au luat materiale, foarte multe materiale… Pe vremea aceea, Cristina cred că era singura care vindea materiale de cea mai bună calitate. Și, atunci, fără doar și poate, toată lumea mergea la ea și cumpăra materiale. Dar nu eu mă ocupam de achiziții, nu eram în poziția de a face plăți și așa mai departe și bineînțeles că nu puteam să controlez acest lucru. Mai ales că, repet, nu făceam eu aceste operațiuni. Nu eu le manageriam. Vorbesc de acum 30 și ceva de ani. Din păcate, persoana care se ocupa și cu care lucram nici nu mai există printre noi. Între timp, eu și Cristina am rezolvat totul, de comun acord", a declarat Cătălin Botezatu pentru Fanatik.

"Eu o respect pe Cristina"

”Eu mă număr printre fanii Cristinei Bâtlan, fără niciun fel de ipocrizie spun asta. Pentru că o cunosc de atunci și, repet, era unul dintre furnizorii noștri, împreună cu familia sa. O apreciez și mă mândresc cu ea, pentru ceea ce face. Pentru faptul că este printre puținii oameni din lumea fashion-ului care a reușit peste hotare. (...) Relația noastră este una de respect. Ne respectăm unul pe altul, ne salutăm… Când suntem la evenimente private, nu există niciun fel de dispute, niciun fel de neclarități între noi. Evenimentul de atunci a fost rezolvat și clarificat. Eu o respect pe Cristina, cum și ea cred că mă respectă. E o chestiune de nuanță, dar nu ceva, neapărat, care să facă să fim într-o divergență, mai ales că au trecut 30 de ani. Noi doi am rezolvat de atunci, această situație", a mai declarat Cătălin Botezatu.

Cristina Bâtlan: Suma aceea am trecut-o la pierderi

"Este ceva foarte vechi. Cătălin avea pe altcineva în acea perioadă, care se ocupa de firma lui. Suma aceea am trecut-o la pierderi. Și eu, și el. Nu era un conflict, nu este nici acum. Între timp, persoana a și murit. Dar povestea este adevărată. Eu am vrut să arăt că, oricât succes ai avea, în viață sunt și momente grele, viața nu este doar roz. A fost o perioadă în care foarte mulți dintre ei au avut probleme, iar facturile curgeau… Au avut probleme cu oamenii lor.

A fost o situație care nu mai putea fi reparată. Dar ori de câte ori ne întâlnim ne salutăm, ne respectăm! Dar, cum am spus, în acea perioadă se ocupa mai mult doamna respectivă și, probabil, nu a reușit să stăpânească situația, chiar a pierdut controlul. A cumpărat mai multe țesături decât trebuia…

Cred că și el era bolnav în perioada aceea. Am mai vrut să arăt că în afaceri poți să și pierzi, dar poți să și câștigi! Subiectul acesta doar m-a salvat să nu mănânc picant! Dar este adevărat, eu nu pot să mint! Trebuia să nu mă duc, că e o glumă. Am ales situații de acest gen, care nu sunt un conflict. Noi ne-am reglat situația!", a spus Cristina Bâtlan pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel