Sultana Mihrimah, din Suleyman Magnificul, își surprinde fanii. Încotro a navigat actrița

Pelin Karahan, talentata actriță care o interpretează pe Sultana Mihrimah, din serialul "Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii", difuzat la Kanal D, continuă să își surprindă fanii. Ea a fost zărită în Cipru, unde a "fugit" cu noul său iubit, altul decât interpretul Boierului Rustem din același serial cu care presa turcă specula că actrița ar avea o relație.  

Pelin Karahan a lasat totul deoparte și a „fugit" în vacanță, în Cipru, cu noul iubit, chipeșul om de afaceri Bedri Güntaș. Asta în pofida faptului că în presa turcă se zvonea că Pelin ar fi divorțat de soțul său, Erdinç Bekiroglu, pentru că ar avea o relație cu Ozan Guven, interpretul Boierului Rustem.

Chiar dacă frumoasa actriță în vârstă de 30 de ani și Bedri Güntaș au evitat să recunoască până de curând că ar avea o relație, cei doi au surprins la evenimentul Istanbul Fashion Week, când au apărut la braț ca un cuplu fericit. 

La scurt timp de la eveniment, Pelin și Bedri au fost văzuți pe plajele însorite ale Ciprului, în apropierea unui hotel de lux unde erau cazați. Reporterii turci au zărit-o pe Pelin radiind de fericire pe străzile din centrul orașului și, întrebată care este sursa fericirii ei, Pelin "a dat vina" pe dragoste.
„Ce pot să spun este că tot ceea ce mă înconjoară emană iubire!", a răspuns actrița.

Coincidență sau nu, Pelin Karahan și Bedri Güntaș s-au cunoscut, în urmă cu câteva săptamani, la o sală de fitness, tot într-un astfel de loc actrița cunoscându-l și pe Erdinç, fostul sot cu care a format un cuplu timp de 2 ani.

Serialul „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii", în care Pelin Karahan interpretează rolul Sultanei Mihrimah, este difuzat în fiecare zi de joi și vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel