Strategia controversată prin care PNL vrea să dărâme Guvernul

Eugen Nicolăescu a dezvăluit, luni, strategia PNL pentru ca moțiunea de cenzură să treacă în Parlament. Liderul liberal a declarat că, în perioada următoare, PNL va discuta cu toţi parlamentarii care nu fac parte din rândurile Opoziției, pentru susţinerea moţiunii de cenzură. El a arătat că liberalii vor încearca să-i convingă pe aleși că "sunt în slujba cetăţenilor, nu a lui Victor Ponta".

"În perioada următoare se vor purta discuţii cu partidele şi parlamentarii independenţi şi încercăm să-i convingem că sunt în slujba cetăţenilor, nu a lui Victor Ponta, care, în fruntea Guvernului, le face rău românilor. Se discută cu toţi parlamentarii care nu fac parte din Opoziţie", a anunțat liderul deputaţilor PNL, Eugen Nicolăescu, după depunerea moţiunii de cenzură.

El a spus că PNL va folosi toate metodele pentru a-i convinge pe membrii Legislativului să voteze moţiunea.

"Eu cred că din 2012 (n.r. - când Cabinetul condus de Mihai Răzvan Ungureanu a fost demis prin moţiune de cenzură, iar Victor Ponta a fost desemnat premier) este prima moţiune care are şanse reale să treacă, pentru că România are o mare problemă cu un premier inculpat", a continuat Eugen Nicolăescu.

Întrebat dacă PNL ar susţine un Guvern PSD cu alt premier decât Ponta, Nicolăescu a replicat, citat de Mediafax: "Decizia PNL este să ajungă la guvernare, să facă altă politică şi are un singur premier desemnat, pe Cătălin Predoiu".

Eugen Nicolăescu a mai spus că moţiunea are 180 de semnături, faţă de cele 137 necesare.

Citește și: Ultimă Oră! Când se va decide soarta lui Ponta în Parlament

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel