Dan Negru a murit. FAKE NEWS de proporţii. "Idioţii sunt supăraţi şi revoltaţi"

Dan Negru / Foto Facebook
Dan Negru / Foto Facebook

Fake News de proporţii pe internet, cu moartea lui Dan Negru. 

"Mie-mi plac fake news. Chiar și astea care-mi anunță moartea.  Ăsta cu "televziunea a mai pierdut o valoare" chiar mă măgulește".

Mă mai întreabă Florin Piersic uneori dacă l-au mai omorât ziarele sau dacă încă mai trăiește. Fake News e pentru publicul smart care știe să-l ocolească, amuzându-se. Idioții sunt supărați și revoltați. Fake News nu va dispărea niciodată !

Împăratul Octavian a condus o campanie de dezinformare împotriva rivalului său Marc Antoniu, descriindu-l ca pe un bețiv, afemeiat și o marionetă a reginei egiptene Cleopatra. Octavian a publicat chiar și un document fake care pretindea a fi testamentul lui Marc Antoniu care era plin de grozavii. Într-un final, Marc Antoniu s-a sinucis...

Primele Fake News au apărut de mult și nu vor dispărea niciodată! Eu sunt bine-mersi. Trăiesc...", a scris Dan Negru pe Instagram. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mie-mi plac fake news. Chiar și astea care-mi anunță moartea???? Ăsta cu "televziunea a mai pierdut o valoare" chiar mă măgulește" ???????????? Mă mai întreabă Florin Piersic uneori dacă l-au mai omorât ziarele sau dacă încă mai trăiește???? Fake News e pentru publicul smart care știe să-l ocolească, amuzându-se. Idioții sunt supărați și revoltați. Fake News nu va dispărea niciodată ! Împăratul Octavian a condus o campanie de dezinformare împotriva rivalului său Marc Antoniu, descriindu-l ca pe un bețiv, afemeiat și o marionetă a reginei egiptene Cleopatra. Octavian a publicat chiar și un document fake care pretindea a fi testamentul lui Marc Antoniu care era plin de grozavii. Intr-un final, Marc Atoniu s-a sinucis... Primele Fake News au apărut de mult și nu vor dispărea niciodată! Eu sunt bine-mersi. Trăiesc...????

A post shared by Dan Negru (@negru_dan) on

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel