EXCLUSIV  Stephan Pelger, detalii noi despre starea de sănătate a designerului: Îi dau în judecată

Designerul român Stephan Pelger a trăit clipe de coșmar la Cannes, în weekend-ul ce tocmai a trecut. 

Acuză că a fost sedat într-un club cunoscut de acolo, apoi atacat, bătut ca în filme și jefuit de două femei care l-au lăsat într-o baltă de sânge, abandonat pe un deal. Cele două agresoare sunt date acum în urmărire generală în Franța, iar Pelger încearcă să își revină din șoc, deși încă nu realizează cât de gravă este situația. Designerul se află acum în Germania, la părinții săi. A făcut un control amănunțit la un spital din Munchen și a aflat că de fapt are probleme grave de sănătate, în urma bătăii încasate, ceea ce nu i s-a comunicat și la controlul pe care l-a făcut la Nisa. Pelger a dat câteva declarații noi pentru DC NEWS. I s-au pus noi diagnostice și este posibil să fie operat nu doar la cap, ci și la nas și la ochi. Iată ce a declarat în exclusivitate pentru DC NEWS, imediat după un control amănunțit de 12 ore într-un spital din Germania.

(oar_w460)

- Stephan, cum ești, cum te simți?

Acum sunt în Germania, la Munchen, acasă la părinții mei (n.r.: ieri). De la Nisa am venit direct aici. Azi am stat de la 10 dimineața până seara, în jur de 12 ore, la spital, pentru un consult amănunțit. Am venit aici pentru că am asigurare de sănătate în Germania, este internațională și acoperă multe costuri. Am făcut în Germania absolut toate testele pe care ar fi trebuit să mi le facă și cei de la Nisa. Aici s-a descoperit că de fapt am craniul și nasul sparte. Este foarte posibil să fiu operat, așa că o să mai rămân câteva zile aici, sunt mult mai competenți medicii din Germania. La spital la Nisa am ajuns duminică, doctorii erau tineri, mi-au dat drumul repede. Le-am spus că am dureri, că mă doare nasul, ei mi-au zis că nu am nimic…Trebuie să mă consult cu avocații mei și este foarte posibil să dau spitalul de acolo în judecată pentru malpraxis. În Germania am descoperit că e mai grav, e fisură interioară în craniu și dacă îmi operează și nasul voi afla mâine (n.r.:azi) când merg din nou la ei.

(oar_w460)

- Cum decurg procedurile? Ce mai urmează acum?

Urmează să primesc toate actele și dosarele de la medici. Cel din Franța, de la spital, va fi tradus, ca să reiasă că nu au scris nimic de nas și de placa craniană fisurată. În plus, nu mi-au făcut niciun control la ochi. O retină e rănită, este foarte posibil să mă operez și la ochi. Am o retină micșorată și alta mărită, cu ochiul drept nu prea văd. Am crezut că e din cauza faptului că sunt umflat la ochi, dar de fapt e retina rănită în interior.

- La cât se ridică de fapt paguba pricinuită de cele două agresoare din Franța?

Am fost bătut de două femei și lăsat inconștient undeva pe un deal, plin de sânge, fără pantaloni…Ca într-un film de groază! Femeile sunt deja date în urmărire generală în Franța, cazul meu fiind considerat tentativă de omor. Important este că am scăpat cu viață, lăsând la o parte paguba care se ridică la cateva mii multe de euro. Mi-au luat un ceas Rolex de la mână, o brățară cu diamante, cureaua Louis Vuitton, pantofii Christian Louboutin, m-au lăsat în chiloți, fără pantaloni…Deocamdată încă nu realizez foarte bine ce s-a întâmplat!

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel