Ștefan Bănică Jr, UMILIT de Florin Salam: Nu te murdări tu, măi Ștefane, să vorbești tu de mine. Vezi-ți de treaba ta, frățiorul meu

Foto: Instagram Stefan Banica Jr. / Florin Salam
Foto: Instagram Stefan Banica Jr. / Florin Salam

Ștefan Bănică Jr. și Florin Salam au ajuns la cuțite. 

Ștefan Bănică Jr. a ajuns în mijlocul unui scandal uriaș după un moment de pe scena X Factor. 

Cel care l-a luat la rost este chiar Florin Salam. Deranjat de un comentariu făcut de Ștefan Bănică Jr, Florin Salam i-a transmis artistului un mesaj video pe care l-a făcut public pe rețelele de socializare și care s-a viralizat rapid. 

Florin Salam a fost teribil de deranjat de afirmațiile făcute de către Ștefan Bănică.

Adrian Petrache, unul dintre concerenții emisiunii X Factor din sezonul trecut, urma să urce pe scenă alături de unchiul său, Florin Salam, doar că înainte de a începe momentul, jurații au fost anunțați că Florin Salam nu a ajuns la platou, pentru că nu s-a simțit bine și a fost înlocuit pe ultimul moment de Florin Ristei. 

Ștefan Bănică Jr, deranjat de gestul lui Florin Salam

"Nu e corect! Nu cred că s-a mai întâmplat niciodată așa ceva. Asta mi se pare nasoală. Adică ce vină are copilul ăla. Eu sunt încă uimit că cineva nu apare. Am rămas cu un gust amar față de colega mea, Loredana", a declarat Ștefan Bănică Jr, la X Factor, la acel moment.

Imediat ce a văzut că Ștefan Bănică s-a enervat, Loredana a intervenit, apărându-și concurentul.

"Se poate întâmpla oricui. Putea să aibă COVID, na", a spus Loredana.

"A fost la repetiții, dar nu știu, i s-a făcut rău", a adăugat Adrian Petrache.

Florin Salam, replică dură lui Ștefan

Florin Salam nu a reacționat pe moment, însă ulterior a înregistrat un mesaj audio pentru celebrul artist, mesaj pe care l-a făcut public pe contul personal de Tik-Tok. 

"Poate o să auzi și tu asta într-o lună, un an sau cinci. Nu aveai voie să vorbești tu de mine… Tu cânți două pe an, de Crăciun și de Sfântul Ștefan, după aceea ești liber non-stop, faci plajă. Te respect și pentru asta. Ce e drept, ai jucat în Liceenii, mamă ce fel ai jucat acolo, rolul ală, m-ai mâncat, de la sol major.

Îmi cer scuze de la Loredana. Nu avea voie ală să vorbească de mine… Îl respect așa, melodia aia cu chiuveta, m-a făcut să plâng. Dar să nu mai vorbească de mine! Nici eu nu vorbesc de nimeni, fiecare avem greșelile noastre, soarta noastră. Nu te murdări tu, măi Ștefane, să vorbești tu de mine, că tu ești la un nivel șmecher, vezi-ți de treaba ta, frățiorul meu. Ar trebuie să îți ceri scuze dacă mă întrebi pe mine, doar că mi-ai pomenit numele. Eu nu îți pomeneam numele, dar mi-am adus aminte că trebuia să dau o replică. Ce crezi? Te și ridic prin vorba asta! Îți iei trei nunți de la critica asta! Mă scuzați dacă am exagerat vis a vis nu de ce vorbeam eu acum ci vis a vis de prietenii noștri, am trecut de la un subiect la altul", a spus Florin Salam într-o videoclipul postat pe Tik Tok.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel