Harry și Meghan, ruptură definitivă de Familia Regală. Madame Tussauds, decizie radicală, unde au mutat statuile Ducilor

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Muzeul figurilor de ceară Madame Tussauds a luat o decizie radicală. 

Tensiunile din Familia Regală britanică sunt din ce în ce mai vizibile și dacă se spera ca plecarea Prițului Harry și a lui Meghan Markle în SUA și renunțarea la statutul de membri seniori ai Casei Regale să fie singura lovitură, interviul acordat de cei doi pentru Oprah Winfrey a pus capac întregii lumi și a stârnit o mulțime de controverse. 

Ei bine, nu doar Familia Regală britanică suferă schimbări după anunțul Prințului Harry și a lui Meghan Markle, ci și muzeul figurilor de ceară Madame Tussauds, care a decis să separe definitiv figurile de ceară ale prințului Harry și soției sale, Meghan Markle, de cele ale familiei regale britanice.

Cele două exponate au fost duse în zona celebrităților de la Hollywood, iar anunțul a fost făcut de reprezentanții muzeului londonez, potrivit Reuters

"Harry şi Meghan se află acum într-o nouă zonă. Madame Tussauds din Londra a mutat statueta prinţului Harry şi pe cea a lui Meghan Markle în zona Awards Party, recent inaugurată, pentru a reflecta mutarea lor de la Frogmore (fosta reşedinţă britanică a cuplului, Frogmore Cottage - n.r.) la Hollywood'", a precizat Madame Tussauds într-un comunicat.

Statui în mărime naturală

 

Statuia Prințului Harry a fost realizată în anul 2014, chiar la aniversare sa, iar cea a lui Meghan a fost adăugată în anul 2018, după nuntă.

Statuile sunt replici în mărime naturală și sunt îmbrăcate cu haine care seamănă cu cele purtate de ducii de Sussex atunci când și-au anunțat logodna.

Prințul Harry regretă interviul cu Oprah

Duncan Larcombe, expert regal și autorul cărții ”Prince Harry: The Inside Story”, a făcut lumină după controversatul interviu al Prințului Harry și a lui Meghan Markle pentru Oprah Winfrey. 

Acesta susține că Harry s-a simțit "rănit și furios" pentru felul în care soția sa a fost tratată de rudele sale, dar că regretă totul pentru faptul că Meghan s-a folosit de interviul acordat lui Oprah Winfrey.

Mai mult, Duncan Larcombe spune că ducele de Sussex are tendința de a acționa impulsiv și a amintit un moment în care acesta a fost protagonistul unei scene în care și-a ieșit din minți, ce a avut loc în 2008, la un eveniment ținut de Peter Phillps. 

Expertul regal și în același timp biograful prințesei Diana nu întrevede o împăcare prea rapidă între prințul Harry și William. "El este un om dintr-o bucată, acționează în funcție de emoții", a dezvăluit Duncan.

Acesta a mărturisit că este cert că Harry a fost furios și rănit de felul în care familia sa s-a purtat cu Meghan Markle.

"Acum înfruntă consecințele. Eu cred că regretă interviul pe care l-a acordat. Și poate și decizia de a renunța la rolurile regale", a mai precizat expertul, potrivit Daily Mail.

Prințul William, furios pe Meghan Markle. De ce nu o va ierta niciodată

Vezi mai mult: Prințul William, furios pe Meghan Markle: "Nu o va ierta niciodată!" Detaliu sensibil din Familia Regală, legătură cu Kate Middleton

Un senior al Familiei Regale britanie a vorbit despre despre tensiunile care există între Prințul William, Meghan Markle și Kate Middleton. 

Este bine cunoscut faptul că relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton este una destul de tensionată, în ciuda încercării Prințului William, moștenitor al tronului, de a le uni pe cele două.

Apropiatul Casei Regale spune că deși a fost un fiasco între Meghan Markle și Kate Middleton, cel mai suparat dintre toți este Prințul William pentru felul în care cumnata sa s-a comportat cu soția lui. Cea mai mare problemă este că Meghan a tratat-o urât pe Kate și eforturile acesteia de a se apropia de ea au fost interpretate total greșit, potrivit The Sun.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Madame Tussauds London (@madametussauds)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel