SRS: Cum s-a făcut de râs MRU în plenul Senatului

gafa lui MRU in plen
gafa lui MRU in plen

Parlamentarul PNL Sorin Roșca Stănescu povestește pe site-ul corectnews.ro cum a gafat fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu în plenul Senatului, când a încercat să atace Uniunea Social Liberală pe subiectul unui proiect de lege care urma să aprobe o ordonanță de urgență.

”Mihai Răzvan Ungureanu s-a înfierbântat și, de la microfon, a acuzat USL că, din nou, vine în Parlament cu ordonanțe de urgență și, mai mult, a susținut că actul normativ este o prostie. Extrem de calm, reprezentantul Guvernului a făcut precizarea că respectiva ordonanță de urgență a fost promovată și semnată chiar de el. Adică de MRU. Aplauze la scenă deschisă”, scrie liberalul Sorin Roșca Stănescu.

Premierul Victor Ponta este acuzat de Opoziție că a emis un număr mare de ordonanțe de urgență de la preluarea Puterii, deși în anii trecuți acuza constant fostul Executiv al PDL de exact același lucru. Uniunea Social Liberală a produs în primele 14 luni de guvernare 161 de ordonanțe de urgență. Ponta a explicat că recurge la ordonanțe de urgență pentru că proiectele de lege sunt sabotate în Parlament. USL are o reprezentanță de aproape 70% în Legislativ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel