Speak face următorul pas cu Libelula! Declarații

Speak e îndrăgostit nebuneşte  de „Libelula” și a prezentat-o părinților săi.  Cum a reacționat soacra mare când a cunoscut-o pe Ștefania și ce părere are despre brunetă!

Speal și Ștefania, cunoscută sub numele „Libelula”, formează unul dintre cele mai noi cupluri mondene. Aceștia au hotărât să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii presei. Ștefania a reușit să-i fure inima cântărețului și aparent a reușit să-l convingă să o ducă acasă să-i cunoască familia.

Cântăreţul a dezvăluit pentru cancan.ro, că mama lui a fost şi ea cucerită de spontaneitatea şi naturaleţea ”Libelulei”. Speak mărturiseşte, însă, că pentru mama lui tot ce contează este ca femeia de lângă el să îl facă fericit, asta fiind proba supremă pe care a avut-o de trecut fiecare femeie din viaţa lui.

„De sărbători o să fiu cu Ştefania, avem concerte în toată perioada asta. Da, o să trecem şi pe la părinţi. Am prezentat-o mamei, evident. Am fost cu ea la părinţi. Da, o place, acum, na, ştii cum sunt părinţii: ei iubesc ce iubeşti tu! Dacă mă văd fericit, atunci sunt şi ei bine. Asta contează pentru ei”, a declarat Speak.

Speak e îndrăgostit, însă nu vrea să audă de nuntă

Speak a ținut să menționeze că, deși simte că și-a găsit jumătatea alături de Ștefania, nu dorește să audă de nuntă sau copii.

”Da, aşa este. Îmi doresc ca totul să iasă bine foarte repede. Într-o relaţie, contează mult bunătatea. Şi împărţirea sarcinilor. Nu vreau să aud de nuntă, de copii... Când o să se întâmple o să afle toată lumea. Sunt sătul de întrebările astea. După ce faci un copil, toţi întreabă când vine al doilea...”, a declarat artistul pentru sursa citată.

Speak s-a despărţit de fosta iubită, Adelina Pestrițu pe 17 octombrie 2016, după ce ea a făcut public un mesaj pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel