Sorin Ovidiu Bălan, după accident: Am un gust amar. Unii se bucură de necazurile care vin peste mine

Sorin Ovidiu Bălan
Sorin Ovidiu Bălan

Sorin Ovidiu Bălan a transmis un mesaj, după ce a fost implicat într-un accident de mașină.

"Era foarte speriată"

"Bună ziua, prieteni. Vreau să vă mulţumesc frumos tuturor celor care s-au îngrijorat de păţania mea nefericită de ieri şi mi-au urat sănătate. E bine să ştii că nu eşti chiar singur pe lume. Să ştiţi că sunt bine, atât eu, cât şi ceilalţi şoferi din celelalte maşini. Cel puţin aşa mi-au spus pentru că în dimineaţa asta am vorbit cu ei la telefon. Mai puţin cu doamna din prima maşină în care am intrat, dar poliţiştii pe care aseară i-am găsit la spital mi-au spus că este în regulă. Fusese examinată şi se afla la acea oră la poliţie pentru declaraţii. Doar cu dânsa nu am vorbit.

Ca să lămurim ce este cu fotografia de la locul accidentului. Nu am coborât nicidecum nervos pentru a cere socoteală, pentru că eu am lovit-o din spate pe doamna. Ci m-am dus să văd dacă este în regulă, dacă nu are nevoie de ajutor. Era foarte speriată, mi-a spus că s-a lovit şi la un genunchi, iar poliţiştii, care au venit imediat la faţa locului au considerat că este mai bine să cheme o ambulanţă. Deci, nimeni nu a fost internat. Maşinile sunt avariate şi vor fi reparate de către cel vinovat, adică de mine", a scris Sorin Ovidiu Bălan pe Facebook.

"Unii care se bucură de necazurile care vin peste mine"

"Am însă şi un gust amar, pe lângă supărarea pricinuită de accident. Din păcate, încă o dată a trebuit să constat, aşa cum s-a întâmplat când a murit mama, apoi când a murit tata, că sunt unii care se bucură de necazurile care mai vin peste mine. Deşi nu i-am văzut în viaţa mea la faţă. Nici nu vreau să cunosc astfel de oameni. Ce m-a mai mirat este că toţi aceşti pechinezi care fluieră după accelerat, cu câteva excepţii, sunt aşa de curajoşi încât în loc de fotografie au tot felul de floricele şi căţeluşi care le ascund identitateta.

Dar ceea ce mă uimeşte cel mai mult, nu este agresivitatea lor verbală, ci faptul că sunt analfabeţi. Scriu "miau" ca pisica. De aceea m-am gândit să încep un curs: "Să înjurăm corect"! Gratis! Îi rog însă să vină şi cu mamele sau soţiile, că să le şi exemplificăm, eu şi prietenii mei, ceea ce îi învăţăm să scrie corect. Vă îmbrăţişez pe toţi", a mai scris jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel