Sorana Cîrstea a abandonat turneul de la Eastbourne

foto ilustrativ: Pexels
foto ilustrativ: Pexels

Sorana Cîrstea (32 WTA) a fost eliminată din turneul de tenis pe iarbă de la Eastbourne.

Sorana Cîrstea (32 WTA) a fost eliminată, luni, din turneul de tenis pe iarbă de la Eastbourne, după ce a abandonat meciul jucat în primul tur cu ucraineanca Anhelina Kalinina (36 WTA).

În primul set, Soranei Cîrstea nu i-a reușit nimic, câștigând în total doar 12 puncte și pierzând jocul de debut cu 6-0.

Românca a cerut intervenția medicului imediat după încheierea primului set, acuzând o stare generală de rău. După o scurtă examinare, aceștia i-au permis să continue. După un debut de set mai bun, Cîrstea s-a retras în cele din urmă la scorul de 1-2.

Citește și / Marius Copil eliminat din calificările de la Wimbledon

Singurul reprezentant al României în competiția masculină la Grand Slam-ul de la Wimbledon, Marius Copil (318 ATP) a fost eliminat din primul tur al calificărilor de la turneul londonez pe iarbă de francezul Constant Lestienne (151 ATP).

Lestienne a avut nevoie de doar o oră și 13 minute pentru a se impune cu 6-4, 6-3, calificându-se în turul secund al tabloului de pe care ar putea ajunge în competiția principală.

Marius Copil a servit sub 50% cu primul și la retur a câștigat doar 15 puncte tot meciul, în timp ce francezul a avut un procentaj de peste 80% la punctele jucate cu primul serviciu, notează Mediafax.

Citește și / La doar 17 ani, David Popovici e campion mondial de seniori la 200 metri liber  

Rezultat de excepție pentru natația românească prin tânărul înotător David Popovici, care a devenit luni seara campion mondial la doar 17 ani, în proba de 200 metri liber, la Campionatele Mondiale de la Budapesta, desfășurate la Duna Arena, între 18 și 26 iunie.

David Popovici a terminat cursa cu timpul de 1.43:21, un nou record mondial de juniori, după ce în semifinale se clasase tot primul.

Popovici i-a învins categoric în finală, cu aproape o lungime de corp, pe campionul olimpic în exercițiu, britanicul Tom Dean, care a terminat cursa de luni pe locul 3, dar și pe campionul mondial la 400 metri liber, australianul Elijah Winnington, care a terminat abia pe locul 8.

După ce a devenit campion mondial, Popovici a declarat la marginea bazinului: „Ceea ce m-a motivat au fost oamenii de acasă care mă iubesc și m-au urmărit azi. Sunt foarte obosit, dar treaba nu e încă terminată, mai am și cursa de 100 metri. Sunt fericit, a fost o cursă bună, un bazin rapid.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel