Sora mai mare a lui Kim Kardashian vorbește română

Un nou reality show după modelul “Keeping up with the Kardashians” a apărut în Liban. Trei surori, copii la indigo ale divelor din Los Angeles, Kim, Kourtney și Khloe, își vor lansa propria versiune a showului în luna februarie.

Noile vedete TV sunt surorile Nadine, Alice și Farah Abdel Aziz. Evident, cele trei sunt fane înfocate ale surorilor Kardashians. Sunt înnebunite după hainele de firme și își arată noile achiziții din garderobă pe Instagram, în așa -numitele selfie-uri, scrie stiridiaspora.ro.

Cele trei sunt cunoscute în Liban după ce și-au lansat un blog în 2013 în care dau fetelor sfaturi în materie de modă și styling. Blogul are acum peste 100 de mii de fani.

Sora mijlocie, Nadine, este comparată cu Kim Kardashians, mai ales că este un model cunoscut în Liban. Ea a reprezentat țara într-un concurs internațional de frumusețe.

nadine noua sosie a lui kim kardashiannadine noua sosie a lui kim kardashian

Sora cea mai mare Alice, creierul familiei, vorbește patru limbi străine, între care româna și araba, și a absolvit Facultatea de marketing a Universității Americane din Liban.

Cea mai mică dintre surori Farah Abdel Aziz, sau Fafi, a absolvit Saint Joseph University din Beirut și a lucrat în domeniul bancar.

Fetele sunt entuziasmate de noul lor proiect și abia așteaptă să fie la fel de cunoscute ca muzele lor, surorile Kardashians.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel