Sora Deliei, clipe de coșmar. A ajuns la terapie intensivă

Oana Matache, sora Deliei, a ajuns de urgență la spital zilele trecute și a făcut anunțul public, pe rețelele de socializare.

Sora Deliei, Oana, a trecut prin clipe de panică acum câteva zile, după ce a ajuns din nou cu băiețelul ei în spital, în urma unor probleme de respirație.

Bogdănel, fiul cel mic al Oanei, a fost internat la terapie intensivă cu insuficiență respiratorie, iar mămica a rămas în spital, alături de el. 

Aceasta a postat mai multe mesaje pe pagina personală de Instagram, prin care și-a ținut fanii la curent cu starea de sănătate a celui mic, care acum este bine și începe să se însănătoșească.

Ce a scris Oana. "L-am internat cu insuficiență respiratorie"

„A venit prințesa la spital de stat, căci „la lux" nu e terapie intensivă", a scris Oana pe Instagram, acolo unde a postat mai multe fotografii și filmulețe cu Bogdănel dormind.

„L-am internat pe Bub alaltăieri cu insuficiență respiratorie, dar acum în sfârșit s-a stabilizat pe o saturație normală", a mai scris ea.

Totodată, Oana și-a păstrat moralul sus și a făcut haz de necaz. Aceasta a mai scris "Am avut un mic dejun foarte instagramabil", postând o fotografie cu un sandwich cu șuncă și brânză, "Am și televizor, de la vecini", a mai glumit ea, postând toate fotografiile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel