EXCLUSIV  SONDAJ ALDE. Vosganian, măsurat pentru Primăria Capitalei, prima reacție: Nu am îmbătrânit degeaba...

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian, a fost inclus într-un sondaj pentru primăria Capitalei, alături de alte nume grele ale partidului, printre care Norica Nicolai şi Andrei Gerea. Acesta a comentat informaţia, în exclusivitate pentru DC NEWS. 

"Am auzit şi eu ştirea asta, că aş fi fost propus într-un sondaj. Mă aranjez de acum, îmi schimb hainele... Nu, eu cred că dacă cineva face un sondaj, vrea să scoată din el tot ce poate. Nu comentez prea mult, nici nu am fost prevenit că voi fi băgat într-un astfel de sondaj, dar cu cât suntem mai mulţi acolo, cu atât mai bine. Măcar vedem cum stăm! Nu am îmbătrânit degeaba în politică, aşa că nu o să comentez prea multe!”, a spus Varujan Vosganian în exclusivitate pentru DC NEWS.

Potrivit unor surse politice, ALDE a lansat un sondaj de opinie la nivelul Bucureştiului pentru a vedea care dintre politicienii partidului este mai potrivit pentru o candidatură la primăria Capitalei. Printre aceştia se află Varujan Vosganian, Andrei Gerea, dar şi Norica Nicolai. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel