ŞOC la Hollywood! Angelina Jolie, grav bolnavă

 "National Enquirer", o revistă de scandal din America, susţine că Angelina Jolie suferă de o boală mortală, care îi macină ficatul, singura salvare a vedetei fiind un transplant. De altfel, de ani de zile, se zvoneşte că actriţa ar avea hepatită de tip B, care în timp poate da tot felul de complicaţii.

Autor: Dinu Andreea Iulia

Problemele de sănătate ar fi urmările vieţii dezorganizate, care s-a confruntat cu abuzul de alcool şi droguri, potrivit propriilor declaraţii.

La începutul lunii septembrie, Brad Pitt anunţa amânarea nunţii cu Jolie, însă nu menţiona nimic despre starea acesteia de sănătate. Aceeasi sursa spune ca Brad Pitt este ingrijorat şi din cauza sarcinii iubitei sale, neconfirmate până acum.

Zvonurile din presa americană par să se potrivească şi cu aspectul ei fizic, care este din ce în ce mai slăbit, aceasta fiind mereu palidă şi din ce în ce mai slabă. Un alt motiv pentru care Angelina a slăbit enorm este rolul de asasin CIA, din filmul "Salt" in care trebuie să se deghizeze in bărbat, aceasta apelând la dieta Vineyard Detox.

"Toata lumea crede că arată bine şi că nu are nevoie să-şi rotunjească formele pentru a arata a bărbat. Angelina îşi face singură cascadoriile, dar ne este teamă ca s-ar putea accidenta, pentru că se vede că este slabită", a declarat un membru al staff-ului de filmare.

Dieta pe care o urmează aceasta este de asemenea mărul discordiei  între ea şi Brad Pitt. Acesta îi repetă neîncetat că nu are nevoie să mai slăbească, însă Angelina nu vrea nici în ruptul capului să-l asculte.

Deşi starea ei generală este precară, Angelina a vizitat taberele de refugiaţi sirieni de la Domiz, Kurdistanul irakian, de unde a lansat un apel la adresa ţărilor învecinate cu Siria, îndemnandu-le să îsi lase frontierele deschise în faţa persoanelor refugiate.

Înainte de vizita în Irak, actriţa s-a deplasat în Iordania, Liban şi Turcia, ţări care gazduiesc la randul lor un numar foarte mare de refugiaţi din Siria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel