Soția lui Borcea, mesaj care îi va da fiori Valentinei Pelinel

Alina Vidican, soția lui Cristi Borcea, trece prin clipe cumplite după ce a aflat că Valentina Pelinel este însărcinată.

'Nu pot să ascund că sufăr, sufăr enorm. Eu sunt soţia lui Cristi Borcea. Avem o poveste de dragoste frumoasă şi o să îl susţin mereu. Valentina Pelinel urmăreşte să îmi distrugă căsnica. A fost la mine acasă. Să îmi apar soţul. Mă dor acele imagini. Noi am fost prieteni de familie, e un subiect care doare, a fost la mine acasă. Nu mă aşteptam niciodată la aşa ceva. Am făcut vacanţe împreună. Cum să mă gândesc la ce urmăreşte Valentina? Eu când m-am căsătorit cu soţul meu ştiam că el şi Valentina au avut o relaţie, dar mi-a spus că mă iubeşte pe mine şi că nu mai există nimic între ei. Cristi a ales să se căsătorească cu mine şi asta spune totul, a mărturisit Alina Vidican la emisiunea 'La Măruță', scrie Click.

Soția lui Cristi Borcea a ţinut să îi transmită un mesaj rivalei sale: Valentina, eu nu am soţ de lăsat, eu nu m-am măritat să divorţez. Îţi transmit că vreau să ne respecţi intimitatea şi să ne laşi familia în pace. Îţi reamintesc că eu sunt Alina Borcea, soţia lui Cristi Borcea. Îţi mulţumesc. Să-şi caute fericire în altă parte. Eu lupt pentru soţul meu".

[citeste si]

'Soţul meu m-a asigurat că noi doi nu vom divorţa. O rog pe această domnişoară să îmi lase căsnicia în pace. Avem doi copii împreună. Să ne lase familia în pace. A făcut o obsesie pentru el. Această femeie a divorţat după ce soţul meu a fost privat de libertate. Acum ea susţine că va avea un copil cu Cristi. Insistă să-mi distrugă căsnicia, a mai zis Alina Vidican.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel