Snoop Dog, ridicat de poliția din Suedia

Rapperul american Snoop Dogg, arestat sâmbătă în localitatea suedeză Uppsala sub suspiciunea de consum de droguri și eliberat ulterior după efectuarea unui test de urină, îi acuză polițiști de rasism.

Rapperul consideră că arestarea sa a fost motivată rasial și a postat pe contul său de pe rețeaua Instagram numeroase videoclipuri în care își argumentează punctul de vedere, scrie Agerpres.

'Profilare, profilare rasială. Au venit și m-au scos din mașina mea', spune Snoop Dogg într-un videoclip filmat cu telefonul său mobil în timp ce se afla în secția de poliție.

'Este bine să fii cercetat și să nu se găsească nimic, decât să nu fii cercetat deloc', mai spune rapperul ironic în alt videoclip.

Snoop Dogg a fost oprit sâmbătă de un echipaj al poliției suedeze după ce plecase de la un concert pe care l-a susținut în Uppsala. Potrivit ofițerului de poliție, Snoop Dogg avea semnalmente care indicau că se afla sub influența consumului de droguri și a fost dus la secție pentru a fi testat, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției suedeze Christer Nordstrom pentru revista People, adăugând că după aproximativ o oră Snoop Dogg a părăsit secția de poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel