Smiley și Gina Pistol au făcut PASUL cel mare. Veste uriașă în showbiz: "Mai bine decât se AȘTEPTA"

Gina Pistol și Smiley mai fac un pas important în relație, iar fanii au fost luați prin surprindere. 

Relația dintre Gina Pistol și Smiley este una dintre cele mai urmărite și apreciate de publicul larg și chiar dacă la început au ținut totul secret, de la un timp, odată cu pandemia, au tot postat fotografii împreună, spre marea bucurie a fanilor lor. 

Se pare că Gina a preluat din pasiunile iubitului și ar fi început să-și dezvolte latura artistică și atracția pentru muzică, motiv pentru care, va înregistra prima piesă. 

“Gina a petrecut foarte mult timp la Hahaha Production. A fost curioasă și a întrebat despre fiecare instrument în parte, fiecare buton, a ascultat cum se trag voci, cum ia naștere o melodie. Așa s-a născut dorința ei de a lua ore de canto. Nu pentru a se face cântăreață, pentru că ea are deja o meserie, ci din pasiune, a simțit că își dorește să își șlefuiască vocea pentru ea însăși. Însă, orele au decurs mai bine decât se aștepta, iar Gina chiar are ureche muzicală, este talentată, muncitoare din cale afară.

Ea și Smiley înregistrează o piesă împreună, însă nu știu dacă va fi lansată public sau dacă este doar un proiect de suflet. Nu vor să ne spună, însă vom afla în viitorul apropiat”, a declarat un apropiat al cuplului, pentru playtech.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel