Smiley, răsfățat de Gina Pistol. Preparatul care-l cucerește de fiecare dată

Gina Pistol a vorbit despre relația cu Smiley și despre sărbătorile de iarnă. Iată ce-i gătește cel mai des cântărețului și cui cere ajutorul când are probleme în bucătărie.

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai solide și discrete cupluri din showbizul românesc, iar de curând, prezentatoarea de la Antena 1 a oferit un interviu în care a vorbit despre relația cu iubitul ei și despre importanța sărbătorilor de iarnă. Vedeta a dezvăluit ce-i gătește lui Smiley și cui cere ajutorul când se află în impas.

Ce îi gătește cel mai des lui Smiley

"Am învăţat de la unul dintre concurenţii "Chefi la cuţite" o reţetă indiană de pui cu curry. Este absolut senzaţională, are un gust exotic, dat de combinaţia de mango, curry şi smântână. Garnitura de orez basmati completează perfect preparatul... pur şi simplu nu te mai poţi opri din savurat! De fiecare dată când o gătesc cei din jur îmi spun că îmi iese chiar mai bine ca la restaurant", a dezvăluit Gina Pistol pentru jurnaliștii revistei OK! Magazine.

La cine apelează când nu știe ce sau cum să gătească

"Eu am învăţat foarte multe secrete culinare de când sunt în preajma chefilor şi, de când prezint "Chefi la cuţite", am început să privesc altfel gastronomia. Am început să îi privesc altfel pe cei care muncesc în acest domeniu, pentru că realizez faptul că un chef bun, care scoate o mâncare impecabilă, are foarte multe calităţi. Datorită chefilor am început să gătesc mai mult, nu doar de nevoie, ci şi din plăcere. Îi răsfăţ mereu pe cei dragi cu o mâncare bună, cu o reţetă aflată de la Florin, Cătălin, Sorin, sau concurenţii care ne trec pragul la "Chefi la cuţite". De multe ori, când intru în bucătărie şi am nevoie de puţin ajutor cu o reţetă, le dau un telefon", a mai declarat vedete în cadrul interviului.

Unde petrece de Revelion

"De Revelion îmi place să petrec timpul alături de cei dragi. Este momentul din an în care iau o pauză şi mă bucur de atmosfera din jur. Este momentul din an în care mă bucur să văd reacţiile când se desfac cadourile puse atent sub brad, căci sunt un om căruia îi place foarte mult să dăruiască. Când mă gândesc la sărbătorile de iarnă, îmi aduc aminte de de mirosul de cozonaci pregătiţi de mama, de portocale, de cum pregăteam bradul împreună sau cum de foarte multe ori, mă trezeam fericită, vedeam că ninge chiar de ziua mea, şi ieşeam fericită la joacă în zăpada aceea albă, pufoasă, care scârţâia sub tălpi. Chiar dacă pe vremea aceea ne lipseau multe lucruri, era o stare magică, de linişte. Şi acum sărbătorile au un loc special în inima mea", a mai spus Gina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel