Smiley: Distracţia e mai mare la "Românii au talent"

Smiley mărturiseşte că distracţia este mult mai mare la “Românii au talent” decât la “Vocea României”, întrucât la prima emisiune precizată are mai mult timp liber.

Autor: Romulus Bălăşoiu

Unul dintre cei patru membri ai juriului de la "Vocea României", Smiley, de abia aşteaptă să cunoască voci şi oameni noi. Artistul este implicat şi în proiectul “Românii au talent”, însă a dezvăluit că se distrează mai mult la “Românii au talent”.

“Am timp pentru toate, nu este absolut nicio problemă. Pentru mine, personal, distracţia este mai mare la ‘Românii au talent’ decât la ‘Vocea Romaniei’, pentru că într-o parte sunt doar prezentator, în cealaltă parte sunt şi jurat, adică am o mai mare responsabilitate şi ştiu că vietile oamenilor depind de deciziile noastre. Cu aşa ceva nu te poţi juca. Însă ambele emisiuni sunt extrem de importante pentru mine”, a spus cantăreţul, informează Agenţia de Presă Mondenă.

Smiley va fi unul din cei patru juraţi din cel de-al doilea sezon "Vocea României". Show-ul va incepe din această toamnă, la Pro TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel