Singurul lucru care o nemulțumește pe Angelina Jolie la trei ani de la divorț

Angelina Jolie și Brad Pitt au divorțat în anul 2016, însă și acum actrița este nemulțumită de faptul că nu poate să se mute cu copiii.

Chiar dacă Angelina Jolie și Brad Pitt au divorțat în urmă cu trei ani, aceștia trebuie în continuare să se înțeleagă când vine vorba de custodia copiilor.

Cei doi au împreună șase copii, iar actrița acceptă cu greu faptul că soțul ei nu o lasă să se mute din Statele Unite ale Americii. În urma înțelegerii privind custodia copiilor, Angelina trebuie să locuiască în America pentru ca Brad să îi poată vizita constant în urma unui program stabilit de judecător.

Singurul lucru care o nemulțumește

„Angelina este foarte frustrată de faptul că Brad nu îi permite ca ea și copiii să locuiască în altă parte. Este singurul lucru care o nemulțumește pentru că are un impact asupra modului în care vrea să își trăiască viața. Angelina are o casă în Cambodgia, mai multe locuințe pe continentul african și și-ar dori să își crească acolo copiii. Însă Brad nu este deloc de acord cu acest aspect și a spus foarte clar că nu este un lucru negociabil. Prin urmare, Angelina se vede obligată să locuiască în America până când gemenii vor implini 18 ani, însă acest lucru este foarte frustrant pentru ea”, a zis o sursă apropiată vedetei.

După divorț, Angelina și-a concentrat toată atenția pe educația celor șase copii pentru a se accepta exact așa cum sunt și pentru a invăța cât mai multe lucruri unul de la altul. „Sunt conștientă de faptul că în fiecare zi am datoria de a-mi încuraja copiii să exploreze lumea, inclusiv lumea ideilor, fără să existe limite în ceea ce li se permite să studieze sau să cunoască sau să își imagineze ei înșiși ceea ce vor să făcă în viitor. Vreau ca ei să crească în lume, nu doar să învețe despre asta, ci să o trăiască și să aibă prieteni în întreaga lume.”, a declarat aceasta într-un interviu acordat publicației Harpers Bazaar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel