Singura băutură pe care Regina Elisabeta mai ARE VOIE să o bea, după ce medicii i-au INTERZIS Martini. Demetri Walters, dezvăluiri incredibile

Regina Elisabeta, 70 de ani de domnie. Acesta e cel mai oribil moment de până acum? / Foto: Instagram Royal Family
Regina Elisabeta, 70 de ani de domnie. Acesta e cel mai oribil moment de până acum? / Foto: Instagram Royal Family

Un angajat al Casei Regale britanice a făcut dezvăluiri despre singura băutură pe care Regina Elibabeta mai are voie să o bea.

Internarea Reginei Elisabeta în spital de săptămânile trecute, diagnosticul primit și faptul că și-a anulat mai multe evenimente publice importante ridică mari îngrijorări în rândul fanilor Casei Regale și ai Suveranei britanice. 

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în vârstă de 95 de ani, a fost internată în spital pentru ”investigaţii preliminare”, după ce a fost sfătuită de medicii săi să se odihnească. 

"În urma unei recomandări de a se odihni, Regina îndeplineşte sarcini uşoare la Castelul Windsor. Majestatea Sa a decis cu regret să nu se deplaseze la Glasgow pentru a participa la recepţia organizată cu prilejul COP26, luni, 1 noiembrie. Majestatea Sa este dezamăgită că nu poate participa la recepţie, dar se va adresa delegaţilor reuniţi printr-un mesaj video înregistrat″, și "Ca urmare a sfatului lor recent, conform căruia Regina ar trebui să se odihnească câteva zile, medicii Majestății Sale au sfătuit-o să continue să se odihnească pentru cel puțin următoarele două săptămâni. Ea va putea continua să-și asume sarcini ușoare, bazate pe birou, inclusiv unele audiențe virtuale, dar să nu întreprindă nicio vizită oficială", au fost mesajele transmise de reprezentanții Casei Regale. 

Aceasta este una dintre cele mai lungi și mai semnificative absențe ca urmare a stării de sănătate în timpul domniei sale, iar acest lucru înseamnă că alți membri ai familiei regale vor trebui să își ia mai multe angajamente în numele Reginei, ori de câte ori este posibil, în special prințul de Wales.

Potrivit The Sunday Times, Regina Elisabeta suferă de epuizare, pentru că are un program încărcat din cauza angajamentelor private și pentru că stă trează până târziu pentru a se uita la televizor.

Medicii i-au recomandat Reginei Elisabeta să nu mai bea Martini

Medicii i-au recomandat Reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit să nu mai bea Martini dry și să consume alcool doar la ocazii speciale. Regina Elisabeta a II-a a fost văzută recent în timp ce mergea folosind un baston.

„Daily Star” scrie că este „obosită" și „mai fragilă" decât înainte.

Conform unor surse apropiate citate de „Daily Star”, Regina, în vârstă de 95 de ani, își va reduce angajamentele în lunile de iarnă. Apropiații trebuie să se asigure că acceptă mai puține invitații, că va evita treptele și că mașina ei se va opri mai aproape de locurile de desfășurare a evenimentelor, citează Mediafax.

Singura băutură pe care are voie să o mai bea

 

După ce medicii i-au tăiat cocteilurile de pe listă, Regina Elisabeta a rămas cu o singură băutură pe care mai are voie să o bea.

Somelierul regal Demetri Walters a dezvăluit că alcoolul îi afecta sănătatea. Specialistul de la Palat a dezvăluit Daily Mail că era dăunător pentru articulaţiile Suveranei şi că Maiestatea Sa opta pentru Martini atunci când trebuia să ciocnească cu vreun invitat oficial. Este bine totuşi că medicii nu au recomandat eliminarea totală a alcoolului.

Astfel, Reginei îi mai este permis un pahar cu vin.

Somelierul a mai declarat sursei citate că el îi alege vinurile Reginei și a subliniat că Suverana nu bea prea mult în această perioadă.

"Aleg pentru Regină, dar ea este destul de exigentă, deoarece nu bea mult vin în acest moment", îmi spune el la o cină la The Dorchester din Mayfair.

Se spunea că Regina se bucură de câteva băuturi pentru a o ajuta să treacă ziua, inclusiv un gin și Dubonnet înainte de prânz, un pahar de vin dulce german la masa ei de seară și un martini uscat înainte de culcare.

Se spune că băutura preferată a Reginei este o parte de gin și două părți Dubonnet.

Citește și: Mâncarea Reginei Elisabeta, radiografiată înainte de a-i fi servită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel