Simona Halep face nuntă, după eliminarea de la US OPEN

SImona Halep a anunțat oficial nunta cu Toni Iuruc. 

Jucătoarea de tenis Simona Halep a anunţat, marţi, la sosirea din Statele Unite ale Americii, unde a participat la US Open, că săptămâna viitoare se va căsători cu iubitul său, Toni Iuruc, scrie Agerpres. 

"Da, domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare. Este un eveniment frumos, am emoţii. Sunt emoţii diferite faţă de câştigarea unui Grand Slam, este partea personală, tenisul rămâne tenis. Aici este mult mai important pasul şi sunt bucuroasă că se întâmplă", a declarat Halep la Aeroportul Henri Coandă.

Când are loc nunta 



Fostul jucător Ilie Năstase anunţase la finalul lunii august că a fost sunat de Simona Halep pentru a-l invita la nunta sa care ar urma să aibă loc la Constanţa, pe 15 septembrie.

Simona Halep (13 WTA) a fost învinsă de ucraineanca Elina Svitolina

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost învinsă de ucraineanca Elina Svitolina, cu 6-3, 6-3, duminică, la New York, în optimile de finală ale turneului US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului.

Svitolina (26 ani, 5 WTA), a cincea favorită a turneului, a obţinut victoria după o oră şi 16 minute de joc.

Halep (29 ani, 13 WTA) a reuşit primul break al meciului şi a condus cu 2-1, dar Svitolina a replicat imediat şi a reuşit să câştige şi ea contra serviciului. La 3-3, Halep a avut două şanse de break, dar le-a irosit, ucraineanca şi-a făcut serviciul (4-3), iar apoi a reuşit un break în ghemul următor, încheind setul cu 6-3.

În actul secund, Svitolina a fost cea care a făcut primul break (2-1), Halep a revenit imediat şi a egalat (2-2), dar ucraineanca a făcut din nou diferenţa la 3-3, cu un break, impunându-se cu 6-3.

Procentaje mai bune decât Halep



Elina Svitolina a avut procentaje mai bune decât Halep la ambele servicii, încheind cu 16 winners şi 14 greşeli neprovocate, în timp ce Halep a avut 24 de winners şi 22 de erori neforţate.

Svitolina, medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo, are acum 6-5 în meciurile directe cu Halep. Soţia lui Gael Monfils câştigase şi precedenta confruntare, la Turneul Campioanelor din 2019, cu 7-5, 6-3.

Halep va primi pentru evoluţia sa un cec de 265.000 de dolari şi 240 de puncte WTA. Ea nu a participat la ediţia de anul trecut a turneului de la Flushing Meadows.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel