Simona Halep, apel la români să sprijine Programul Visa Waiver - foto

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Simona Halep a mulţumit ambasadei SUA la București pentru susținerea acordată cu privire la plecarea sa în timp util la Miami Open. Mai mult, Halep i-a îndemnat pe români să sprijine Programul Visa Waiver.

'Mulțumesc @usembassybucharest pentru sprijinul prompt, astfel încât echipa mea împreună cu mine să putem călători la timp în Statele Unite pentru Turneul #MiamiOpen Tennis 2024 US.

Dragii mei români, un pas însemnat pentru România este ocazia de aderare la Programul Visa Waiver (VWP), care necesită un procent mare de aprobare a vizelor. Peste 300.000 de români cu vize americane anterioare au puterea de a influența acest rezultat. Să profităm de acest moment până în 30 septembrie 2024.

Reînnoiți-vă viza pentru SUA — acum se poate reînnoi prin poștă, fără necesitatea unui interviu. Fiecare reînnoire aduce o contribuție semnificativă în aderarea la acest program, care facilitează călătoriile. Împreună, putem trece acest prag. Acțiunea voastră de azi facilitează călătoriile zilei de mâine', a scris Simona Halep, pe contul său oficial de Instagram.

Citește și - Simona Halep, emoționată la plecarea către Miami

Simona Halep va concura la primul său turneu oficial, WTA 1.000 Miami, după ce TAS i-a redus suspendarea decisă de ITIA pentru dopaj, de la 4 ani la 9 luni. Jucătoarea română a primit un wildcard, adică o invitație din partea organizatorilor.

”Am doar un sparring (partner) și un fizioterapeut, sunt aici cu mine băieții și plecăm împreună. Nu știu ce o să fie, am ceva emoții, este normal. Dar mă bucur tare mult că am șansa să mă reîntorc pe teren, acolo unde mă simt eu cel mai bine.

Dar o să vedem cum o să fie la turneu. Când mi-am făcut bagajul chiar nu mai știam ce să-mi pun în geantă, dar este un sentiment plăcut mai ales după o decizie atât de bună.

Mama este cel mai mare suporter și cea mai mare susținere o am din partea ei, de la tata și de la fratele meu. Vor veni și ei mai târziu, pentru că vreau să îi am alături pe toți”, a spus Simona Halep, înainte de plecarea în SUA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel