Simona Gherghe, despre relația cu Gabriela Firea, după ce firma soțul ei a condus campania electorală a lui Nicușor Dan: "Timpul poate să remedieze neînțelegerile"

Sursa foto: Facebook Simona Gherghe
Sursa foto: Facebook Simona Gherghe

Relația de prietenie dintre Simona Gherghe și Gabriela Firea s-ar fi răcit după ce firma deținută de soțul prezentatoarei TV a acceptat să se ocupe de campania electorală a lui Nicușor Dan, contracandidatul de atunci al social-democratei.

Gabriela Firea a fost printre primele persoane cu care Simona Gherghe s-a împrietenit la debutul său în televiziune. Însă drumurile lor s-au despărțit atunci când Gabriela Firea a renunțat la televiziune și a intrat în politică. Relația dintr ele s-a răcit și mai mult când când soțul Simonei Gherghe, Răzvan Săndulescu, a acceptat să se ocupe de campania electorală a lui Nicușor Dan, cel care i-a fost contracandidat Gabrielei Firea în alegerile pentru Primăria Generală. 

"Eu nu pot să șterg toți anii de prietenie. Politica este o lume diferită, cu percepți și realități care se clădesc și dărâmă de la o zi la alta. Pentru politică, din ce îmi spune Răzvan, care are 23 de ani de experiență în consultanță, este nevoie de mult control și răbdare. Politica este fluidă, nu există prietenii pe viață și nici adversități eterne. Viața a făcut ca soțul meu să lucreze cu contracandidatul ei. A fost o alegere grea, dar corectă, din ceea ce mi-a povestit.

El este un profesionist, dar întotdeauna a oferit prioritate celor apropiați. A refuzat clienți tocmai din motive principiale, chiar și cu pierderi financiare. Sigur că timpul poate să remedieze neînțelegerile care au condus la această situație. Noi ne urăm mereu toate cele bune de zilele noastre de naștere sau alte aniversări și mă bucur de fiecare dată când ne vedem cu diferite ocazii", a spus Simona Gherghe, într-un interviu pentru viva.ro.

Vezi și: Cine l-a "inventat" pe Nicușor Dan și cum a câștigat alegerile din 2020. Bulai: Omul le-a tras preșul

 "Nu eram generoasă. Cred că eram şi foarte arogantă... ". Simona Gherghe, întoarcere în trecutul ei: "Atât am ştiut atunci să fac. Răzvan m-a temperat" 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel