Silviu Prigoană și-a revenit. Vezi ce schimbare a făcut politicianul

Politicianul Silviu Prigoană pare că și-a revenit după despărțirea de Adriana Bahmuțeanu. Drept dovadă este schimbarea de look a politicianului.

La scurt timp după ce Adriana împreună cu cei doi copii au părăsit casa, unde locuiau cu Prigoană, politicianul și-a schimbat radical look-ul. Și-a lăsat barbă și părul mai lung. Arăta ca un om neîngrijit. Acum, Silviu Prigoană pare că și-a revenit după despărțire. Asta se poate vedea și după modul în care arată. Dacă publicul se obișnuise în ultima vreme ca politicianul să aibă barbă și părul mai lung, acum Prigoană s-a bărbierit și s-a tuns.

Silviu Prigoană a postat pe Facebook o imagine în care este ferchezuit. Schimbarea a fost bine primită de prietenii săi virtuali, care au avut numai cuvinte de laude. Toți au fost de părere că îl prinde de minune noul look și că îl întinerește cu zece ani.

Adriana Bahmuțeanu a decis  la începutul lunii august să-și părăsească soțul, după o perioadă în care relația lor devenise tot mai tensionată. Ea și-a acuzat soțul de violență domestică asupra sa și a copilului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel