Silviu Prigoană și-a impus ordin de restricție: 10.000 km distanţă de Adriana Bahmuțeanu

Silviu Prigoană și-a impus singur ordin de restricție, fără a mai aștepta decizia magistraţilor în procesul în care Adriana Bahmuţeanu a solicitat ca omul de afaceri să nu se apropie la mai mult de 200 de metri de ea.

Adriana Bahmuțeanu poate petrece Sărbătorile Pascale liniștită, deoarece Silviu Prigoană a decis să plece departe de mama băieților săi, Maximus şi Mihai, la 10.000 km distanţă de București.

Adriana a cerut judecătorilor un ordin de restricție împotriva lui Silviu Prigoană.

La ultimul termen, judecătorii au audiat mai mulţi martori, inclusiv pe învăţătoarea lui Maximus și pe Cameliei Enciu, prietena Adrianei. Magistrații trebuie să decidă dacă Silviu Prigoană este sau nu un pericol pentru copiii lui, doar că omul de afaceri s-a hotărât să-și impună singur ordin de restricție.

"Am avut proces cu Adriana şi a rămas în pronunţare, dar, indiferent de hotărârea instanţei, eu am luat singur decizia de a sta departe de ea, deşi acum o săptămână m-a sunat că vrea să ne întâlnim între patru ochi. Plec cu băieţii mei cei mari în Statele Unite, la Chicago, acolo unde au studiat şi petrecem Paştele la părinţii Corinei, iubita lui Honorius", a declarat Prigoană, pentru libertatea.ro. Însă omul de afaceri nu a uitat nici de ceilalţi doi fii ai săi, Maximus şi Mihai. El a trecut pe la grădiniţă şi le-a dus cadouri de "iepuraş".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel