Silvia Ioniță, transformare totală. DIETA care a ajutat-o să slăbească 10 kilograme: Mi-a luat ceva timp doar să mă hotărăsc

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Cum a slăbit Silvia Ioniță 10 kilograme.

Vezi și: Ziua Regalității, 10 mai, TRIPLĂ semnificație. Ce a făcut Carol I pentru România și care este mesajul pe care l-a lăsat țării în testament

Silvia Ioniță este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din România. Prezentă la pupitrul știrilor Kanal D, vedeta a uimit pe toată lumea cu noua sa siluetă.

Aceasta a slăbit enorm și a dezvăluit totul despre modul în care a slăbit 10 kilograme și a reușit să ajungă la silueta de vis. 

"Efortul de a slăbi aceste kilograme nu a fost mic. Mi-a luat ceva timp doar să mă hotărăsc să încep dieta şi un an să ajung la forma aceasta.

Dar, odată hotărâtă, nu m-am mai alintat cu pauze dese sau alte scuze. Sunt destul de activă, nu ocolesc mersul pe jos într-un ritm alert, urcatul scărilor chiar dacă funcţionează liftul şi tot felul de alte activităţi care implică mişcarea", a declarat Silvia Ioniță.

Ce dietă a ținut Silvia Ioniță

Mai mult, prezentatoarea TV spune că nu s-a înfometat deloc în dieta pe care a urmat-o. Secretul noii sale siluete ar sta în reducerea porțiilor de dulciuri.

"Iar în alimentaţie fug de E-uri! Magia a fost făcută de Sonia Burtic, minunata mea prietenă nutriţionist, care a făcut dieta: trei mese pe zi (când am timp) şi o gustare opţional!

N-am eliminat decât fast food-ul şi am micşorat drastic porţiile de dulce şi de pâine. Ba chiar am adăugat în alimentaţie fructe, legume şi salate spre care altă dată nu mi-aş fi întors privirea – ţelină, gulie, rucola, spanac, papaya, kiwi", a dezvăluit vedeta pentru click.ro.

Florin Piersic Jr, dieta care l-a ajutat să slăbească un kilogram pe zi

O altă vedetă care s-a transformat complet și a slăbit miraculos este actorul Florin Piersic Jr.

Acesta a spus că a avut mare grijă de modul în care arată, motiv pentru care a ținut o dietă proprie care l-a ajutat să slăbească până la 1 kilogram pe zi.

Actorul ține dieta de câte ori simte că a luat în greutate sau când e nevoit să slăbească pentru un rol. 

"Poți să mănânci orice până la ora 16, apoi nimic. Pot să slăbesc cam un kg pe zi, în cazul meu", a declarat Florin Piersic Jr.

Vezi mai multe: Florin Piersic Jr, DIETA care-l ajută să slăbească UN KILOGRAM pe ZI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel