Shakira dezvăluie motivul pentru care NU VREA să se căsătorească cu Gerard Pique

foto: @3GerardPique - FB
foto: @3GerardPique - FB

Cântăreaţa pop Shakira a dezvăluit într-un interviu acordat programului de televiziune american "60 minutes" motivul pentru care nu vrea să se căsătorească cu fotbalistul Gerard Pique.

Shakira și Gerard Pique au o relaţie de aproape zece ani: "Prefer să fie mereu atent cu mine", a spus artista columbiană, citată de ziarul spaniol ABC.

Relaţia dintre Shakira şi Pique a devenit una dintre legăturile cele mai trainice din peisajul celebrităţilor de nivel internaţional. Cele două vedete care au şi-au început relaţia în urmă cu aproape un deceniu au deja doi băieţi, Milan şi Sasha, dar încă nu au decis să păşească împreună în faţa altarului.

Artista a mărturisit în interviul acordat programului de televiziune american adevăratul motiv pentru care nu vrea să facă acest pas.

"Căsătoria mă sperie. Nu vreau să mă vadă ca pe o soţie, ci mai degrabă ca pe o iubită. Este ca fructul interzis, prefer să-l menţin mereu atent şi să creadă că totul este posibil, depinde de comportamentul său", a spus râzând Shakira, în faţa privirilor atente ale lui Pique, care s-a molipsit şi el de această veselie.

Shakira, la SUPERBOWL

Interviul cu cel mai celebru cuplu spaniol s-a realizat cu prilejul prezentării Shakirei printre vedetele care vor cânta la 2 februarie în pauza celebrei competiţii Superbowl, unul dintre cele mai mediatizate şi aşteptate evenimente sportive ale anului.

Artista columbiană a fost foarte deschisă şi sinceră în timpul interviului despre relaţia cu celebrul fotbalist barcelonez.

Relaţia dintre Shakira şi Pique a început în anul 2010, în timpul Cupei Mondiale de Fotbal din Africa de Sud. De atunci au devenit unul din cuplurile cele mai stabile, deşi au mărturisit că au trecut prin multe momente dificile. Artista a avut probleme cu fiscul şi a trecut printr-o operaţie la corzile vocale.

A fost momentul în care Pique i-a mărturisit că "nu vrea să-şi petreacă viaţa alături de o femeie plină de amărăciune", a povestit ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel