Shakira a spus ce a simţit când a aflat că Pique a înşelat-o. Speră ca tatăl ei să fie modelul masculin ideal pentru copiii săi

foto: @3GerardPique - FB
foto: @3GerardPique - FB

Cântăreaţa Shakira a spus, într-un interviu, ce sentimente a avut când a aflat că Gerard Pique, pe atunci fotbalist la FC Barcelona, o înşela. 

"Tatăl meu a fost alături de mine peste tot, inclusiv când familia mea se destrăma. A venit la Barcelona pentru a mă consola, după ce a aflat că sunt cuprinsă de tristețe din cauza separării mele.

Când se afla la prima slujbă religioasă pentru Milan (n.r. - unul dintre fiii ei), s-a rănit grav într-un accident. Au venit toate în același timp. Căminul meu se destrăma.

Am aflat din presă că am fost înșelată, în timp ce tata era la Terapie Intensivă. Bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult toată viața mea, tatăl meu, mă părăsea când aveam cea mai mare nevoie de el. Nu puteam vorbi cu el, pentru a-i cere sfaturile de care aveam atât de multă nevoie. 

Este un bărbat minunat, care ne-a surprins pe toți cu puterea lui. A trecut peste COVID-19, două accidente, o pneumonie și cinci operații, totul la 91 de ani, în mai puțin de șase luni. Este cel mai bun exemplu de rezistență, iar mama a fost aproape de el zi și noapte. Ei sunt întruchiparea visului care nu s-a împlinit pentru mine, dar sper că sunt, pentru fiii mei, modele de iubire, răbdare și devotament în relație.

Am trecut prin negare, furie, durere, acceptare, doliu, speranță, decepție, din nou speranță, entuziasm. Atât de multe emoții și sentimente, uneori combinate, despre care nu credeam că pot coexista în mine, dar pe care am avut capacitatea de a le descifra grație muzicii mele, pentru a mă înțelege mai bine. Nu pentru a mă justifica, doar pentru a mă înțelege și a mă tolera", a declarat Shakira pentru sport.es

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel