Sergio Aguero, nou atac la Cristiano Ronaldo: Toate golurile lui sunt din noroc pur! / Video

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

După ce a spus că nu este impresionat de perioada petrecută de Cristiano Ronaldo la Real Madrid, Sergio Aguero  a lansat un nou atac la adresa starului portughez.

Sergio Aguero a comparat cele mai frumoase goluri înscrise de Cristiano Ronaldo cu cele marcate de Lionel Messi.

După cum era de așteptat, verdictul lui Aguero este în favoarea fostului său coechipier de la naționala Argentinei. De asemenea, Kun Aguero a spus că majoritatea golurilor marcate de Cristiano Ronaldo din lovitură liberă au fost norocoase.

'Uite de unde înscrie. Să fim serioși, toate golurile lui Ronaldo din lovitură liberă sunt din noroc pur. Ale lui Messi sunt toate din unghi. Cred că Raul are goluri mai frumoase, la fel și Benzema. Câte lovituri libere au fost? În topul celor mai frumoase 20 de goluri ale lui Ronaldo, 15 au fost din lovitură liberă. În cazul lui Messi, la 15 goluri a driblat câte cinci jucători', a declarat Sergio Aguero, scrie Record.pt.

Video

Argentinianul a analizat și golul care i-a adus Premiul Puskas lui Cristiano Ronaldo în anul 2009, o reușită de la 35 de metri. Însă, nici acesta nu l-a impresionat, spunând că portarul Helton a greșit la faza golului: 'A fost o greșeală a portarului'.

Recent, Cristiano Ronaldo a fost întrebat pe cine consideră cel mai bun jucător din istoria fotbalului. Starul portughez a răspuns că el este cel mai bun din istoria fotbalulu, pentru Goal Arabia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel