Sepsi - Dinamo, incidente violente. Dănciulescu, aproape să leșine

În prelungirile partidei, fanii dinamoviști au ieșit din zona destinată lor și au furat un steag al Ungariei din peluza suporterilor lui Sepsi, la scorul de 2-0.

Incidentele au escaladat rapid, iar directorul general al clubului, Ionel Dănciulescu, s-a implicat personal pentru a aplana conflictul, dar a devenit victima forțelor de ordine. Vizibil afectat, Dănciulescu a fost purtat pe brațe de alți oficiali.

Partida a fost întreruptă minute bune, timp în care forțele de ordine au evacuat suporterii vinovați. Între timp, cei 5.000 de fani covăsneni strigau celebrul: "Ria, Ria, Ungaria"!

"În afară de niște gaze lacrimogene, căi respiratorii afectate și câteva șuturi în fund, n-am nimic. Eu voiam să-i calmez pe suporterii noștri. N-a fost ceva ieșit din comun. Cred că am primit 4-5 jeturi de gaze lacrimogene.

Totul a plecat de la un fan de la Sepsi, care a venit ostentativ cu un steag al Ungariei în fața galeriei lui Dinamo. Chiar vreau să-i felicit pe suporterii noștri, pentru că s-au comportat exemplar până atunci. Probabil că, dacă suporterul de la Sepsi nu venea acolo, nu se întâmpla nimic. Suporterii dinamoviști au fost evacuați", a declarat Dănciulescu la Digi Sport, potrivit GSP.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel