Senatorul Vasilică Potecă a demisionat din PNL, din cauza asumării răspunderii pe măsurile fiscale ale Guvernului Ciolacu

FOTO: Parlamentul României
FOTO: Parlamentul României

Vasilica Potecă, fost Prefect de Hunedoara, a anunțat luni că a demisionat din PNL. 

„Am plecat din PNL pentru ca exista o disputa mai veche legata de filiala Hunedoara, am apelat la conducere sa faca ordine, dar nu s-a rezolvat. A doua mare problema este legata de taxe si impozite, am spus ca nu pot vota pentru ca asa ne-am angajat si asa au sunat toate programele de guvernare. Sunt convins ca vor exista multi senatori si deputati care se vor opune acestui pachet de masuri”, a declarat senatorul Potecă, la Antena 3-CNN.

Senatorul avea o relație dificilă cu partidul de mai multă vreme.

”Sunt nervos, da, că sunt om și eu. Până unde putem merge doar în gândirea asta că ne strângem la partid, dăm oameni afară din serviciu, îi numim pe ai noștri și apoi ce facem? Va veni vremea aia când ne va fugări lumea pe stradă.

Și să vezi când o să stăm în fața urnelor și dintr-o mie de voturi vom găsi unul al nostru.

Și-atunci o să spunem: Aoleu, nu ne-au votat oamenii. De ce nu ne-au votat? Ce drăguți eram noi pe stradă când dădeam mărțișoare și flori. Că parcă dădeam din banii noștri care au crescut în curte.

Astea sunt poveștile, nu are rost să le mai ducem…. Asta se întâmplă. Zi de zi, zi de zi… Lumea a început să râdă: ”Bă, mai mâncați multe gogoși? Lăsați-o naibii, mai aveți vreo idee? Faceți ceva?!”, a declarat Vasilică Potecă, în vara anului trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel