Selly, LOVITURĂ la ultima probă de BAC. "M-am simțit PROST". Decizie RADICALĂ. De la bolidul de LUX, la DACIA 1310

Foto: Facebook
Foto: Facebook

După aroganța de la primele două probe de Bacalaureat, Selly a luat o decizie radicală. Cum s-a prezentat la ultima probă. 

Deși majortiatea elevilor au fost extrem de stesați din cauza ultimei probe de Bacalaureat, Selly, celebrul vlogger a făcut o nouă aroganță. Dacă la primele două probe a venit la școală cu bolidul de lux, astăzi, a dat-o în caterincă și a venit la volanul unui mașini Dacia 1310 și a reușit să surprindă pe toată lumea. 

Deranjat de acuzațiile că a fost arogant pentru ca s-a prezentat la examen cu mașina de zeci de mii de euro, reprezentând imaginea unui milionar tânăr, Andrei Șelaru, a decis să o dea în cealaltă extremă, așa că a luat o mașină veche, dar tunată și dotată cu multe funcții ale celor mai noi mașini. 

"M-am simțit prost"

Astfel, vloggerul susține că multe persoane au spus că este arogant, așa că, într-un mod ironic, a simțit nevoia să facă o schimbare.

„E un pic mai greu în asta, dar să știți că se poate. Cum, nu știți? Am vândul CLS-ul…aseară. Am venit primele două dăți cu CLS-ul, m-am simțit prost. Aroganță maximă, am zis că poate oamenii au dreptate, poate trebuie să fac o schimbare. Dacă ai voinţă, poţi orice", a declarat Selly după ce a coborât din mașină.

"E super tare maşina. Portbagajul se ridică din comandă vocală, vă arăt imediat. Staţi că nu merge, dificultăţi tehnice, dar asta-i frumuseţea. Te chinui la fiecare pas cu ea, asta-i superbitatea. În maşina mea cea veche, în CLS, te observă doar copiii, cu asta atragi toate privirile. Absolut toate privirile. Şi toată lumea te lasă peste tot, ai prioritate.Este superbă. Şi lumea vede, lumea ştie să aprecieze valoarea adevărată. Nu stă valoarea adevărată în Mercedes, în prostii de genul ăsta, aici, asta e generaţia de aur a României. Nu mă mai întorc la CLS. Nu e o glumă. Vorbesc cât se poate de serios. Deci aveţi cuvântul meu, eu la maşina mea nu mă întorc. Râmând cu Dacia, sunt extraordinar de încântat ce performanţe poţi să ai cu o astfel de maşină", a adăugat Selly.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel