Secretul frumuseţii tenului lui Meghan Markle

Meghan Markle are un secret al frumuseţii tenului său impecabil, care poate fi la îndemâna tuturor, arată o publicație spaniolă.

Meghan Markle, care a obţinut în urma căsătoriei sale cu prinţul Harry al Marii Britanii titlul de ducesă de Sussex, a dezvăluit într-un interviu că frumuseţea tenului ei se datorează orezului, relatează ediţia online a cotidianului spaniol ABC. Meghan Markle este una dintre cele mai fotografiate femei din lume, chiar şi în perioada în care juca în serialul 'Suits' şi încă nu devenise ducesă de Sussex. Cu toate acestea, secretul frumuseţii tenului său impecabil poate fi la îndemâna tuturor, notează publicaţia spaniolă.

De curând, pe internet a apărut un interviu ce datează din vremea în care Meghan Markle era încă actriţă şi nu era implicată într-o relaţie de dragoste cu prinţul Harry. În acel interviu, fosta actriţă dezvăluia secretul frumuseţii tenului său: orezul.

Masca de gomaj

Unul din produsele de frumuseţe indispensabile din trusa ducesei este masca de gomaj cu enzime de orez brun, care devine ca o spumă la contactul cu pielea şi o exfoliază cu blândeţe. Meghan Markle a dezvăluit că preferă spuma The Rice Polish Classic, produsă de brandul Tatcha, ce poate fi cumpărată cu 80 de euro.

Clientele pot beneficia astfel de un gomaj non-abraziv care, pe lângă orez, mai conţine ceai verde, papaya şi alge, care ajută la menţinerea elasticităţii pielii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel