Secretele rușinoase ale starurilor, demascate de către angajații lor

Cine și-ar fi putut închipui vreodată că cea mai irezistibilă actriță se spală doar o singură dată pe săptămână sau că unul dintre actorii considerat un adevărat gentleman se "poartă ca un porc" acasă, a greșit, potrivit celor de la "National Enquirer". Angelina Jolie, George Clooney, Christina Aguilera sunt doar câteva dintre starurile demascate de proprii angajați. 

Cele mai admirate celebrităţi de la Hollywood nu sunt acele exemple demne de urmat, dacă afirmațiile angajaților lor sunt reale. Aceștia au dezvăluit câteva lucruri ruşinoase, care dovedesc că starurile nu sunt perfecte.

Potrivit sursei citate, secretul frumuseţii de care profită din plin Angelinei Jolie (37), ar fi nespălatul, scrie apropo.ro. "Uneori poartă aceleaşi haine mai multe zile la rând, face baie sau duş doar o dată pe săptămână şi nu se spală pe dinţi decât înainte de culcare. În plus, bea şi fumează mult, iar nenorocirea e că scrumează pe jos", ar fi declarat una dintre femeile care fac curăţenie în casa actriţei.

Chiar dacă despre Christina Aguilera (32) se știe că are o slăbiciune pentru alcool, una dintre anagajtele artistei mărturisesc că aceasta exagerează de cele mai multe ori. "De când se trezeşte până se culcă, nu bea apă, ci doar şampanie Dom Perignon, perfect răcită. Dacă la vreo şedinţă foto sau la vreo filmare nu are şampania la dispoziţie, face un scandal monstru", a povestit femeia.
Nici George Clooney (51) nu a scăpat ochiului vigilent al angajatelor sale. Deși este întipărit în imaginile oamenilor ca fiind acel bărbat elegant şi cu mult bun simţ, actorul se pare că este... de neam prost. "O părea el gentleman la televizor, dar acasă, unde ştie că nu-l filmează nimeni, se poartă ca un porc. Râgâie şi trage pârţuri întruna, nu-l interesează că mai suntem şi noi, angajaţii, pe lângă el", a povestit o fostă menajeră.

Nici o angajată a celebrei Britney Spears (31) nu este mulțumită de șefa ei: "Niciodată nu adună după ea. Ajunge acasă, se dezbracă pe unde apucă şi acolo lasă hainele. La fel face cu mâncarea. Comandă hamburgeri şi alte porcării de la fastfood, iar resturile şi ambalajele unsuroase le aruncă pe jos", a răbufnit una dintre menajerele lui Britney Spears.

Dacă despre Lindsay Lohan se cunoaște că este fata cea rea a Hollywood-ului şi asta datorită veşnicelor problemele cu legea, furt, alcool, droguri şi sex, una dintre menajere a dezvăluit că roşcata are în dormitor un cufăr plin cu jucării sexuale: "La un moment dat a pierdut cheia de la cufăr. Era disperată că nu mai are cu ce să se "joace" şi m-a pus să chem un lăcătuş".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel