EXCLUSIV  Secretul lui Annes. Cum și-a ajutat viitorul soț să slăbească 20 de kilograme

Cântăreața Annes și iubitul său, impresarul Dan Anghel, care urmează să-i devină soț, au devenit împătimiți ai sportului. Mai întâi artista, care a descoperit mișcarea în urmă cu 6 ani și de atunci merge zilnic la sala de fitness, apoi i-a insuflat și iubitului său această pasiune pentru sport.

Annes a povestit pentru DC News cum a reușit să-și slăbească partenerul de viață, care are acum mai puțin cu 20 de kilograme, devenind practic alt om, cu total o altă alimentație și care a prins drag de sala de sport.

 (oar_w460)

“Am reușit să-l slăbesc pe Dan făcând împreună câte două antrenamente pe zi. În prima parte a zilei mergeam la sală și seara târziu, după ora 21.30, mergeam la jogging în Herăstrău. La început, el nu putea alerga, având 20 de kilograme în plus, dar mergeam rapid, câte două ore în parc. După o perioadă de o luna-două a început deja să slăbească destul de rapid, a dat jos 14 kilograme, am început să alergăm în parcul Herăstrău și am intensificat antrenamentele, cu mai multe greutăți la sala de fitness. Iubitul meu și-a recuperat forma și a pus masă musculară foarte multă. Am fost atentă și la alimentație, a combinat sportul cu o dietă bazată pe carne, pește, salate, fructe – mai puțin, doar în prima parte a zilei, iaurturi, semințe, nuci…Continuăm lucrul ăsta chiar și după un an de zile de când a slăbit 20 de kilograme! Acum reușim să dăm aproape seară de seară câte o tură de parc la alergat, fără oprire. Chiar și iarna, când era zăpadă până la genunchi, noi alergam prin Herăstrău, bine echipați!”, mărturisește artista. 

(oar_w460)

(oar_w460)

“Așa îmi mențin și eu cele 50 și ceva de kilograme la 1,73 metri înălțime. Fac sport de 6 ani, atunci l-am descoperit și îmi este mult mai ușor așa. Înainte țineam diete drastice, iar acum pot să mănânc normal, fără să mă înfometez, făcând sport. Acum nu mai avem scuze, de luni până vineri suntem la sală, lucrând diferite grupe musculare, nu ratăm sportul, ne facem timp, minim 2 ore pe zi, avem o sală foarte aproape de casa noastră. De menționat, că la Dan nu era o problemă estetică, ci de sănătate, pentru că avea trigliceridele mărite și pentru acest aspect eu luptam foarte mult. Înainte de partea estetică, trebuie să ne preocupăm de sănătate! Era periculos și predispus la boli cardiace, în loc să ia medicamente, l-am ajutat să recurgă la sport și sănătate. Acum are valori normale și se simte foarte bine”, a mai completat Annes.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel