Urmărește emisiunea live


Se întoarce Zâna Surprizelor? Andreea Marin nu exclude revenirea pe tv cu show-ul de mare succes "Surprize, surprize"

"Surprize, surprize" ar putea reveni pe micile ecrane / Foto: Facebook, captură video
"Surprize, surprize" ar putea reveni pe micile ecrane / Foto: Facebook, captură video

Invitată la podcastul ,,Altceva cu Adrian Artene", Andreea Marin a fost întrebată de o posibilă revenire a emisiunii ,,Surprize, Surprize", cu ea în rol de prezentatoare, desigur. Aceasta a afirmat că ar fi deschisă la un asemenea proiect, însă doar cu o anumită condiție. 

Andreea Marin a fost invitată, de curând, la podcastul ,,Altceva cu Adrian Artene". Vedeta a fost întrebată de o posibilă revenire a emisiunii ,,Surprize, Surprize" şi... surprize, surprize! Sunt şanse să ne putem bucura din nou de celebrul show care, odinioară, ţinea România în case  de la 8 seara până aproape de miezul nopţii.

Andreea Marin și-ar dori să prezinte din nou emisiunea ,,Surprize, Surprize", doar dacă proiectul ar fi realizat cu un grad înalt de responsabilitate și actualizat pentru timpurile în care trăim. "Dacă ar fi realizat cu responsabilitate, updatat timpurilor noastre și se poate! Eu sunt și producător și am o viziune amplă asupra acestui lucru și știu cum să fac asta." a declarat Andreea Marin despre o posibilă revenire la "Surprize Surprize".

"Surprize, surprize" a fost o emisiune de televiziune difuzată în fiecare sâmbătă pe TVR1, realizată de Andreea Marin. Emisiunea a rulat începând din anul 1999, timp de 9 ani, în 18 sezoane și a fost unul dintre cele mai populare spectacole de televiziune din România. În primii ani de la lansare, emisiunea a bătut recordurile de audiență pe țară printre toate emisiunile televizate. Elementul de bază al programului consta în reîntâlnirea unor oameni apropiați (rude, prieteni), pe care distanța sau lipsurile materiale îi despărțiseră vreme îndelungată. Întâlnirile reprezentau o surpriză pentru unul dintre participanți, acesta fiind deseori copleșit de situație și dând frâu liber exteriorizării emoțiilor, îmbrățișările și lacrimile dând o notă dramatică și sentimentală show-ului. O altă secțiune a programului o reprezenta dimensiunea artistică. Emisiune a avut ocazia sa fie gazda a nume mari ale industriei muzicale internaționale, printre care: Bonnie Tyler, Demis Roussos, Boney M., Richard Clayderman, Julio Iglesias Jr., Samantha Fox, Sara Montiel, Adamo, Back Street Boys*citation needed, Al Bano şi alţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel