EXCLUSIV  Schimbări pentru Giani Kiriță, Faimosul de la Exatlon! “Am alte obiective!”

Giani Kiriță s-a întors schimbat de la Exatlon. Fostul fotbalist spune că este acum mult mai temperat și simte că privește cu mai multă maturitate relația sa cu familia și cei doi copii. 

Ce mărturisiri a făcut Giani Kiriță pentru DC News, fiți pe fază!

(oar_w460)

- Cu cine ai rămas în relații bune și cu cine mai ții legătura după  Exatlon?

După Exatlon, am rămas în relații bune cu aproape toți concurenții cu care eu am fost în echipă, dar cea mai strânsă legătură o am cu Cazacu, nu eram prieteni înainte, ne-am cunoscut acolo. S-au schimbat foarte multe în bine în viața mea! Înainte să plec nu aveam niște obiective clare, nu știam ce vreau să fac în continuare. Acum, după participarea la acest show, apreciez altfel lucrurile, sunt puțin mai temperat, a intervenit și un grad de maturitate  mult mai mare decât înainte, și în relația cu familia, în special cu copiii!

- Care sunt cele mai de preț sfaturi pe care i le dai fiicei tale?

Mă consider un tată modern, am avut discuții de când avea 13 ani, acum face singură alegerile. Pe unele le-a făcut bine, pe altele greșit, dar așa e în viață.

- Cum arată viața ta după Exatlon? Ce urmează să faci acum?

Viața mea arată bine pentru că am alte obiective trebuie să îmi iau licența de  antrenor, aștept niște proiecte și în televiziune. Dacă mi se va mai propune ceva cum a fost Exatlon, cu siguranță că voi da curs invitației.

- Există o iubită nouă în viața ta? 

Momentan nu am nicio iubită, sunt același care mă cunosc toți, dacă e să apară ceva în viața mea, cu siguranță o să apăra. Nu îmi place să vorbesc despre viața mea privată! Dacă e ceva…să vină, vulturul e pregătit să atace prada!

(oar_w460)

- Cum ar trebui să arate femeia din viața ta?

 Ar trebui să arate exact cum trebuie să fie ea să fie pentru mine! Nu am un tipar, sunt pretențios, nu caut o iubită nouă, vine de la sine, ca în viață!

- Ți-ai făcut planuri pentru vacanța de vară cu copiii?

Nu am planificat o vacanță cu copiii! Fiica mea e mare, are iubit, Marco e cu fotbalul, cu alte chestii. Nu sunt pregătit să mai plec din țară într-o vacanță, am stat destul plecat la Exatlon, m-a marcat! Vara asta am de alergat, nu am timp de vacanțe, nu am timp de nimic.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel