Schimbare NEAȘTEPTATĂ la "Românii au talent". Mihai Petre, ÎNLOCUIT. Cine va fi noul jurat

Pro TV a anunţat că noul sezonul 11 al show-ului „Românii au talent“ vine cu o schimbare importanță în componența juriului.



Pro TV a anunțat că Mihai Petre nu va mai fi jurat în noul sezon al show-ului „Românii au talent“. Sezonul 11 va fi încărcat de talente de neuitat, de români dornici să fie pe scenă și de multe surprize, scrie ProTv.ro. În locul lui Mihai Petre vine actrița Alexandra Dinu. Ea a mai făcut parte din echipa Pro TV în anul 2004, atunci când a prezentat emisiunea ProMotor.

„Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am ştiut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simţit că era nici locul şi nici timpul potrivit. Am ştiut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru "Românii au talent", cel mai bun show de entertainment, am ştiut că acum este momentul! Este o nouă experienţă pe care o aştept cu entuziasm. Abia aştept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba“, a declarat Alexandra Dinu.

Mihai Petre a anunțat faptul că nu va mai fi jurat la „Românii au talent“ pe pagina sa de Facebook.

"Sezonul 11 Românii au talent nu mă va mai găsi la masa juriului. Experiența Romanii au Talent este fantastică; am fost martor și am jurizat reprezentații de nivel mondial și am avut ocazia să lucrez cu o echipă fantastică. Mulțumesc Smiley, Pavel Bartoș, Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu, mulțumesc întregii echipe PRO TV si vouă, cei care ați confirmat de fiecare dată că Romanii Au Talent este fără îndoiala cel mai bun show-ul de entertainment din România. Mult succes în noul sezon și în noua formulă! Va asigur că ne vom revedea curând.", a scris Mihai Petre pe Facebook. 
 

Sezonul 11 Romanii au talent nu ma va mai gasi la masa juriului. Experienta Romanii au Talent este fantastica; am fost...

Publicată de Mihai Petre pe Vineri, 9 octombrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel