Schimbare surprinzătoare în trustul Intact. Prezentatoare tv, înlocuită. "Păţesc des asta în viaţă..."

O prezentatoare tv a fost înlocuită. Motivul deciziei.

Suprizã pentru telespectatorii emisiunii Dragoste fãrã secrete, de la Antena Stars, emisiune ce poate fi urmãritã în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 şi seara, de la 18:45, dar şi sâmbăta, de la 18:45, când aceştia pot urmãri o gală retrospectivă, cu cele mai importante momente ale săptămânii. Din cauza unor proiecte personale care nu suportã amânare, actriţa Iuliana Cãlinescu i-a predat ştafeta la cârma emisiunii actriţei Bianca Sârbu.

„Iuliana, îmi dai o misiune grea, şi observ cã pãţesc des asta în viaţã! La mine nu vine nimic uşor, pe tavã!", a glumit Bianca, încã de când a pãşit în platoul emisiunii. „O sã fie greu, sper sã ne împrietenim, deşi ştiu clar cã nu am voie sã ţin cu nimeni, însã dacã nu suntem prieteni şi nu ne înţelegem bine, eu nu pot sã funcţionez!", le-a spus vedeta Antena Stars concurenţilor.

„Am convingerea cã vom petrece frumos împreunã urmãtoarele zile şi cã veţi gãsi în mine sprijinul de care aveţi nevoie pentru a merge mai departe, în cele 85 de zile care au mai rãmas din aceastã competiţie!", a mai completat îndrãgita actriţã a Teatrului de Revistã Constantin Tãnase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel