Schimbare la "Te cunosc de undeva". Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au primit vestea: "Sunt trist... Nu ştim cine a greşit"

Sezonul 16 "Te cunosc de undeva" vine cu multe surprize și schimbări atât pentru fani, cât și pentru concurenți. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au pimit o veste la care nu se așteptau.

Cuplul format chiar pe scena transforming show-ului, Liviu şi Andrei, se va destrăma tot aici. De data aceasta, cei doi vor face echipă cu Ana Baniciu şi Raluka.

„Sunt aşa de trist, nici nu ştim cine a greşit, nici nu ştim de ce şi cine a spus ultimul cuvânt...vezi cum am eu ochii în lacrimi şi cât de fericit e Andrei?”, a glumit Liviu pe platourile de filmare, completând: „Suntem foarte bucuroşi că suntem din nou aici, din păcate, sau din fericire, că încă nu ştim, nu mai concurăm împreună!”.

"Cred că au făcut un calcul, să încerce acum să ne dezbine"

Pe Andrei sezonul acesta îl va găsi în compania Anei Baniciu: „alături de noua mea colegă, Ana, voi face un cuplu minunat, vom fi primii, nu ştim încă dacă de la început sau de la final!”, a declarat Andrei, în stilul caracteristic, în vreme ce Ana a completat: „Mă bucur tare mult că sunt aici pentru a doua oară,  după o pauză de aproximativ doi ani! Vreau să subliniez că acesta este unul dintre cele mai grele show-uri din România, pentru că pune la un loc şi muzică, şi actorie, şi prezenţă scenică, costume etc, e un show complex, iar noi pornim la drum cu gândul, în primul rând, să ne distrăm!”.

De această dată, pe Liviu telespectatorii îl vor putea urmări performând alături de Raluka: „Cred că au făcut un calcul, au zis că dacă data trecută nu au reuşit să ne învingă şi să ne „sufle” premiul cel mare, să încerce acum să ne dezbine, aşa măcar unul dintre ei tot va câştiga!”, a glumit Raluka. Artista mai spune: „Mă bucur că am din nou ocazia să fac parte din acest proiect, unul de suflet pentru foarte mulţi artişti de la noi!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel