Schimb de replici șocant între Drăgușanu și Măruță: Al cui era copilul?

Bianca Drăgușanu a fost invitată luni în emisiunea lui Cătălin Măruță, iar discuția dintre cei doi a degenerat, ajungând să-și adreseze reciproc replici absolut incredibile, conform  Foto: enational.ro[/caption]

După ce i-a reproşat Biancăi că şi-a bătut joc de Victor Slav nu doar atunci când a plecat cu Adrian Cristea la Paris, ci şi înainte de căsătorie, Cătălin Măruţă a dorit să afle, în premieră, detalii despre presupusul avort al roşcatei.

"Acest subiect este prea delicat. Oricum, lumea nu o să mă creadă niciodată", a fost replica ei.

Deranjat că nu poate afla ce dorește de la roșcată, moderatorul a ales să fie mai direct.

"Din considerente strict jurnalistice, ai fost sau nu însărcinată? Era al lui Cristea sau al lui Victor?", a întrebat de două ori Cătălin Măruță, iar Bianca nu a mai rezistat şi i-a răspuns: "Acum deja mă jigneşti".

"Bianca, ai dat un interviu în Libertatea în care spuneai că ai avut doar trei iubiri... noi am numărat cel puţin 10", i-a mai spus moderatorul roşcatei, care s-a apărat şi a replicat că nu se amestecă iubirea cu relaţiile.

Când prezentatorul a întrebat-o ce a reprezentat pentru ea Coco Păun sau tânărul pentru care plânge la "Din Dragoste", Bianca a răspuns:

"Tu ai avut doar două femei în viaţa ta?! Aia care te-a dezvirginat şi soţia ta?!"

"Băi, nene, zici că treci prin cea mai mare tragedie, că mă disperi cu chestia asta... . De parcă te-am împins eu să te duci să te culci cu Cristea la Paris", a izbucnit Cătălin Măruţă.

El a mai taxat-o pe roşcată atunci când aceasta a susţinut că îi va face copii lui Victor Slav, fie că divorţează, fie că rămân căsătoriţi: "Dar vezi că e Cristea în ţară. Şi a venit şi Mutu la Ploieşti".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel