SCÂNTEI la Casa Regală. Regina Elisabeta, UMILITĂ de Meghan Markle. INCREDIBIL!

Foto: elle.ro
Foto: elle.ro

Un studiu fulminant ar putea crea discuții aprinse la Casa Regală. Totul a fost făcut public. Iată de la ce a început întreaga situație. 

Un nou studiu ar putea că creeze discuții aprinse la Casa Regală britanică. Acesta examinează modificările portretelor de peste 500 de ani și a scos la iveală faptul că Meghan Markle ”arată mai de încredere” decât Regina Elisabeta.

Mai exact, experții de la Universitatea de Cercetare PSL au creat un algoritm care scanează fețele din portrete pictate și fotografii pentru a determina ”încrederea” pe baza contracțiilor musculare faciale. Aceștia au folosit instrumentul de credibilitate pentru a descoperi că, pe măsură ce nivelul de trai s-a îmbunătățit începând cu anii 1500, la fel s-a îmbunătățit și încrederea aparentă a subiecților.

Ca parte a experimentului, au fost folosite chipurile Reginei Elisabeta și a lui Meghan Markle. 

Rezultatul, de-a dreptul surprinzător

Rezultatul a fost unul de-a dreptul surprinzător. Astfel, Meghan Markle a părut de trei ori și jumătate mai de încredere decât Elisabeta I, în timp ce Regina Elisabeta a II-a, a fost doar de o dată și jumătate mai de încredere.

În ceea ce privește acest algoritm, el nu evaluează încrederea în sine, ci mai degrabă calitățile și trăsăturile pe care cei din portret au vrut să le prezinte.

Este posibil ca Megan Markle să nu fie o persoană de încredere, dar în medie, apariția ei în portret o face să pară demnă de încredere. Aceasta este probabil o calitate care este foarte importantă pentru ea, probabil mai mult decât este pentru Regina Elisabeta I, care nu zâmbește în portrete”, a spus autorul Nicolas Baumard pentru Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel