Scandalul, REAPRINS de noile înregistrări. ”Singura soluție, reluarea alegerilor!”

Avocatul lui Dan Tudorache, Mihai Drăgan, a făcut noi declarații în scandalul de la Sectorul 1. 

Niște înregistrări reaprind scandalul de la Sectorul 1.

Avocatul lui Dan Tudorache, Mihai Drăgan, a declarat, vineri dimineață, că „acest probe, înregistrări apărute în spațiul public, pe care vă mărturisesc că nici eu nu le cunoșteam, urmează a fi prezentate atât judecătorilor în procedările civile aflate în desfășurare, dar și procurorilor de la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție”.

Discuție între două personaje-cheie

„Din punctul meu de vedere, o asemenea discuție între președintele și locțiilor Biroului Electoral de Circumscripție relevă exact susținerile pe care noi le-am avut până acum, respectiv că nicio procedură nu a fost respectată și că cele consemnate în procesele verbale nu au nicio legătură cu realitatea”, a mai spus Mihai Drăgan la România TV.

Vizavi de cele spuse pe înregistrare de o persoană care se presupune că ar fi judecătoare, avocatul îi dă dreptate: nu se poate verifica nimic. 

„Exact cum spune doamna judecător, dacă dumneaei e pe această înregistrare, nu poate verifica nimic pentru că nimic nu e sigilat, nimic nu e la locul lui, s-au găsit ștampile nu știu unde, voturi aruncate la coșuri de gunoi și într-un sac care avea cu totul și cu totul altă destinație”, a mai spus avocatul. 

În încheiere, Mihai Drăgan a precizat că „nu știu dacă s-a făcut intenționat sau neintenționat, dar singura soluție pentru a nu da o lovitură la temelie democrației este ca alegerile la Sectorul 1 să se reia.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel