Scandal MONSTRU după semifinala "Bravo, ai stil!". ATAC fără precedent: O MASCARADĂ! Ar trebui să mulțumească postului Kanal D

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Un scandal fără precedent a izbucnit imediat după semifinala "Bravo, ai stil! Celebrities".

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" este la un pas de marea finală, iar vedetele își fac ultimele strategii. Imediat după semifinală a izbucnit un adevărat scandal pornit de la Cristina Șișcanu care a fost asaltată cu mesaje de încurajare de la fani, în ciuda declarațiilor tranșante făcute de Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu la adresa ei.

Cristina Șișcanu, atac dur către Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu

"Am primit foarte multe mesaje și mă simt obligată cumva să fac o analiză a ceea ce s-a întâmplat. Voi spune lucrurilor pe lume, așa cum mă știți pe mine, voi publica și câteva dintre mesajele pe care mi le-ați trimis, le voi și comenta. Nu am nicio tragere de inimă să merg în finala "Bravo, ai stil!", care are loc pe data de 19 decembrie. 

Voi merge doar din respect pentru echipa de producție, din respect pentru postul de televiziune Kanal D, din respect pentru anumiți oameni de acolo cu care am lucrat de-a lungul timpului și le port un respect deosebit. Dar, având în vedere, atitudinea juraților, nu, nu am niciun chef să merg, nu am niciun chef să mai schimb vreo vorbă cu ei și mă refer în special la cei doi jurați: Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu. Ați văzut ce s-a întâmplat, vă mulțumesc pentru mesaje", a spus Cristina Șișcanu, pe rețelele de socializare.

Mesaj dur la adresa Ralucăi Bădulescu: Nu o recomandă nimic 

În plus, în timpul declarațiilor, vedeta a spus că Raluca Bădulescu nu are studii necesare ca să stea la masa juriului de la “Bravo, ai stil! Celebrities” și l-a taxat și Cătălin Botezatu, cu care a avut mai multe conflicte pe timpul emisiunii.

"Raluca Bădulescu a spus despre ținuta mea de aseară că este o mascaradă. Fiecare ținută pe care o poartă Raluca Bădulescu este o mascaradă. Oricum, ar trebui să mulțumească postului de televiziune Kanal D că i-a dat această șansă să facă parte dintr-un asemenea juriu, pentru că, practic, nu o recomandă nimic să facă lucrul acesta. Faptul că a comentat de-a lungul timpului pe la niște ziare, la niște rubrici anumite ținute, asta nu înseamnă că are vreo pregătire în domeniu.

Dar, ce pot să spun este că, culmea, Raluca Bădulescu a învățat de la domnul Munteanu de-a lungul timpului, fiind alături de el, acolo, să facă niște niște comentarii cât de cât argumentate în anumite situații la adresa ținutelor purtate de concurente… spre deosebire de Cătălin Botezatu, care nu are nicio scuză! Ar fi trebuit Botezatu să fie brici, adică să stăpânească foarte bine și să facă niște caracterizări ale ținutelor pertinente, concrete, argumentate. Nu știe să facă acest lucru, s-a văzut în atâtea ediții. El știe să spună: Îmi place sau Nu îmi place, Nu se potrivește nimic cu nimic sau Te dezavantajează", a mai spus ea pe Insta Stories.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel