SCANDAL la Națională. Jucătorii de rezervă, nemulţumiţi de primele FRF

O parte dintre jucătorii convocaţi la lotul național pentru partidele României cu Ungaria şi Finlanda, care nu au fost folosiţi titulari, sunt nemulțumiți faţă de primele stabilite de către FRF în cazul victoriilor, precizează  Mediafax.

Rezervele echipei României la meciurile din preliminariile Euro-2016 primesc doar 25 la sută din suma de 3.000 de euro pe care un titular al echipei naţionale o încasează în cazul unei victorii, adică 750 de euro.

Mai mulţi jucători convocaţi la naţională şi netitularizaţi s-au arătat nemulţumiţi de suma încasată, mai ales că pentru unii dintre ei prima de la echipa naţională este mai mică decât salariul pe o zi pe care îl primesc de la clubul la care activează.

Conform aceloraşi surse, diurna unui jucător convocat la echipa naţională pentru meciurile pe care le dispută în străinătate este de 200 de euro pe zi.

Citește și: FINLANDA - ROMÂNIA, ultimul meci pentru Victor Pițurcă la națională. Selecționerul a semnat cu Al-Ittihad Jeddah

Federaţia Română de Fotbal a decis să le acorde jucătorilor naţionalei o primă pentru fiecare victorie din preliminariile Campionatului European 2016, suma fiind stabilită de comun acord cu fotbaliştii înainte de startul campaniei de calificare. La acea întâlnire, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi jucătorii au mai convenit ca din cele 8 milioane euro pe care federaţia le-ar încasa de la UEFA în cazul în care naţioanla României s-ar califica la Campionatul European din Franţa, elevii lui Victor Piţurcă să primească trei milioane de euro.

Această sumă ar urma să fie împărţită între jucătorii convocaţi la echipa naţională la meciurile din preliminarii, în funcţie de numărul de minute jucate. Restul de 5 milioane de euro urmează să rămână în visteria FRF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel